Császárosok lehetne pár kérdésem?!
mi 4hetet vartunk a szexel ,de ugy fajt ,h abba hagytuk es vartunk meg 4hetet, akkor mar jobb volt...
en nem vereztem erossen egyaltalan az egesz 2-3hetig tartott...
nekem nemmondtak olyat h nemerhet vizhez a seb ,csak h ne aztassam vizbe. de ha zuhanyzol nyugodtan oda erhet egy kis viz.sima tiszta viz.
a viziteknel meg szoktak nyomkalni a sebet, hat az kegyetlen erzes...osszeszoritott fogakkal azert kibirtam :)
nemtudom hany dr varatom volt, de a 7.napon vettek ki.
a varrat kiszedese utan nekem sokkal jobb volt mozogni ,szoval en megkonnyebbultem :)
ahol en szultem csak haloing lehetett, szoval pizsamagatya v bugyi egyaltalan nem...max halos bugyi...
Én több mint hat hetet vártam, mert véreztem kb 7-8 hétig!
Én is eldobható bugyit, meg tenna ladyt használtam, mert nagyon erős vérzésem volt, nekem kb 10-12 öltésem volt, fedő kötés volt a sebemen, nem piszkálta a doki, csak 3 nap után amikor a draint kivették. Háló indben voltam, csak tipp, olyat vegyél amit felül hosszan kigombólható (szoptatás könnyebb) . A varrat szedést kibírtam röhögés nélkül, de nem haltam bele :) Könnyű szülést, szép napot!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!