Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Lehet kérni, hogy császárral...

Lehet kérni, hogy császárral szeretnék szülni?

Figyelt kérdés
II.sz. Soten lehet?
2013. febr. 11. 21:19
1 2 3 4
 31/37 anonim ***** válasza:
45%

Arra nem gondol senki heg marad a csaszar utan a mehen kivul belul? Es azt ugye tudjuk hegesedes miatt ott roszul tapadhat meg a kov terh a lepeny sot at is nohet a hegen a holyagra (placenta increta)ami kovetkezo csaszarnal akar a h holtag elveszteset is okozhatja!!es a kovetkezoterhessegnel bizony szetrepedhet a meh a heg miatt akar a 30 heten is ilyenkor baba mama halalat okozva.Vagy errol ne beszeljek ugye?

Mert ritka ??? De elofordul sajnos.

Elverezni uyauy el lehet mutet alatt es utan is. Es ertek hozza

2013. febr. 12. 20:51
 32/37 anonim ***** válasza:
67%

ennyi erővel a méh szét is repedhet természetes szülésnél+hüvely+gát...

most ez bagatell példa, de akkor fejfájásra se szedtek gyógyszert, mert a természet így találta ki, hogy fájjon, akkor az biztos úgy a legjobb? Vagy a menstruációs görcsre se vesztek be fájdalomcsillapítót, mert annak fájni kell és pont?

A baba azok alatt a hónapok alatt felkészül, amíg a méhben van, mivel egyre szűkebb lesz a helye, kikívánkozik onnan. Amúgy egy darab példával kívánod alátámasztani ezt a példát? Ez most ugye nem volt komoly??

2013. febr. 12. 21:36
 33/37 anonim ***** válasza:
31%

Hat ti aztan tenyleg nem akarjatok megerteni egy mehbe belevagni szikevel nem normalis dolog.

Egy sima spontan szulesnel nem reped meg a meh mert a szules egy termeszetes folyamat.Pont a csaszar hege miatt reped a meh mert ott nem tud tagulni ugye heg nem tagul .Nem egy pelda hanem egesz tud dolgozatok sora es klinikai tapasztalatok mutatjak ezt.

www.pubmed.com ha angolul beirod megtalalos a szakirodalmat.\

|De minek is farasztom magam aki nem akar erteni annak barmit mondhatok ugyis a sajat maga hulyeseget szajkozza aztan ha majd gondban lessz azt hiszi nincs szerencseje.

Maradjunk annyiba a szules huvelyen keresztul a normalis es termeszetes folyamat.A csaszar veszkijarat.

2013. febr. 13. 01:23
 34/37 anonim ***** válasza:
43%
Én leszarom a szakirodalmat, szültem már, tudom milyen mindkettő. És te? Csak a könyvekből szerzed a tapasztalatot? Mert az semmi!
2013. febr. 13. 07:43
 35/37 anonim ***** válasza:
54%

"Amúgy egy darab példával kívánod alátámasztani ezt a példát? Ez most ugye nem volt komoly??"

ezt arra írtam, hogy valaki írta, hogy a császáros babák 'életképtelenebb' felnőttek lesznek, mert a nemtudomkije se tud begyújtani egy sütőt

Személyesen csak erről az egy emberről tud nyilatkozni, akkor meg már ne általánosítsunk!

itt személyes tapasztalatokat kerestek, és mivel mindenki más, van akinek ez, van akinek az a jobb, az fáj jobban vagy kevésbé.

és a kérdés az volt, hogy LEHET-E, nem az, hogy TÁMOGATJÁTOK-E, vagy mi a véleményetek róla!

2013. febr. 13. 10:28
 36/37 anonim ***** válasza:
78%

Kedves 27-es válaszoló!A pszichológusok szerintem kitörölhetik az elméletükkel a s..ket, miszerint:"akik nem császárral születnek, nem élik meg, hogy küzdeni kell az életben."

Én sürgősségi császárral jöttem a világra 38 éve, mert enélkül anyám és én is mindketten meghaltunk volna.

És nem lettem egy elveszett ember, a hivatásomban és a sportomban is (amely nagyon kemény állóképességi sport, tehát nem az akarathiányosoknak van kitalálva)komoly eredményeket értem el. Sokáig én támogattam anyagilag a jóval idősebb bátyámat, aki ugyan természetes úton jött a világra, de magáról és családjáról képtelen volt gondoskodni, lusta volt tanulni, dolgozni, küzdeni,csak követelőzni volt esze.

Úgyhogy ezzel a barom elmélettel nem kellene it etetni az embereket.Én vagyok az élő példa az ellenkezőjére. Inkább haltunk volna meg az anyaméhben mi, akik nem tudtak természetes úton világra jönni??!!!

2013. febr. 13. 12:40
 37/37 anonim ***** válasza:
Hű, 27-es, el ne hidd már ezt a baromságot, mert felháborító! Semmi köze a kettőnek egymáshoz. Lehet, hogy valami nagyokos ezt kitalálta, de attól még egy nagy ökörség. A húgom császárral született és a jég hátán is megélne. Nagybátyám szintén, 25 évesen már saját cége van, soroljam? Ezzel szemben van olyan ismerősöm, aki természetes úton született és igazán nagyon életképtelen. Úgyhogy gondolkodj már egy kicsit mielőtt ilyet leírsz, azért mert egy példát láttál rá (aminek köze nincs hozzá) és mert pszichológiából ezt tanították...
2013. febr. 13. 14:35
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!