Lehet kérni, hogy császárral szeretnék szülni?
nem lehet kérni.
elsőnek: én 3-at szültem császárral, nem rossz egyáltalán. az első nap az nem kellemes. de az sem, ha valaki 6 hétig, vagy tovább nem tud ülni a gátseb miatt.
A miértre az szokott lenni a válasz, hogy "mert fél a fájdalomtól". Aztán császár után rájön, hogy mekkora gödröt ásott maga alá...
A kérdésedre az a válasz, hogy persze. Magyarországon? Simán! Vastag boríték megfelelő helyre! Ennyi.
Én nem értem ezt a császár körüli hisztit. Nagyobb a füstje mint a lángja. Én négyszer voltam terhes, az elsőt természetesen, hüvelyi úton szültem, a többit programozott császárral.
Össze sem lehet hasonlítani a kettőt.
A császárnál konkrétan ami tényleg fáj, az az első felülés. Ennyi. A többi max kellemetlen, éget és feszül.
Ezzel ellentétben a szülés, na az órákon keresztül, nagyon fáj.
Nekem a császáros szülések csodálatosak voltak, semmi komplikáció, gyors gyógyulás. Orvosfüggő is, nem mindegy hogy vág, hogy varr, stb.
A hüvelyi szülés is szép volt persze, de mint írtam, össze sem lehet hasonlítani a kettőt.
A szülésnél órákig fáj, görcsöl, azt érzed hogy leszakad az egész altested, kiszakad a méhed és szétszakadsz ott lenn is, még a császár után az első pár felkelés vészes csak, ami ugye pár másodperces folyamat csak.
Sok múlik a hasizmon, aki lusta volt, sosem sportolt és jelentős súlyfelesleg van rajta, annak valóban nehezebb és fájdalmasabb lehet a felkelés.
Mindent összevetve én örülök hogy 3at császárral szülhettem, azok csodás emlékek maradnak. Persze a hüvelyi is és ha muszáj lett volna, végig csináltam volna a másik három baba miatt is - de azt a borzasztó fájdalnat semmi nem tudja feledtetni velem a mai napig, pedig eltelt már 20 év.
Mindet összevetve, a császár nem olyan horror mint amilyennek egyesek elő tudják adni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!