Első vagyok, hát üzenem a 4-esnek, hogy én is átéltem a császárt, nem a kisujjamból szoptam a válaszomat. Nekem igenis maga volt a pokol, mert ez egy hasi műtét, kár lefitymlálni. Érdekes, a szobatársam egy óra múlva már ugrált az ágyáról, semmi baja nem volt.
Sok kérdés volt már ezzel kapcsolatban, meg lehet nézni őket, de a császár kizárólag az anyukának jó, ha ő maga kéri, a babának nem. De persze látom, itt a baba senkit nem érdekel, csak hogy a szex jó legyen utána!
LEhet, lepontozni, pont lexarom.
2013. febr. 12. 17:38
22/37 anonim válasza:
A babának jobb a rendes szülés? Jobb, hogy átpréselődik egy szűk csatornán úgy, hogy még a koponyája is összenyomódik? Vagy ha esetleg vákuumra, vagy fogóra van szükség? Tudod te milyen fájdalmas egy kisbabának a születés? A császármetszés számukra fájdalommentes.
2013. febr. 12. 18:03
23/37 anonim válasza:
Igen, a babának jobb a rendes szülés, különben nem így lennénk megteremtve. Fel tud készülni erre a világra, miközben átpréselődik a hüvelyen! Az, hogy a megszokott környezetéből kikapják egy pillanat alatt, az sokként éri, kicsit olvass utána pszichológia témában.
A császár életveszélyes helyzetekre lett kitalálva, a fájdalmat meg el kell viselni, ha ennyit nem vagy képes elviselni akkor ne szülj!
2013. febr. 12. 18:10
24/37 anonim válasza:
Tehát a császáros babák nincsenek felkészülve a világra? :D Ez valamiben meg is mutatkozik, vagy csak így gondolod? Nem értem miért fájjon, ha nem muszáj! Talán akiknek rossz volt jó érzés, ha másnak is rossz? 46 órát vajúdtam a császár előtt, úgyhogy megszenvedtem én is.
2013. febr. 12. 18:44
25/37 anonim válasza:
Nem tudom mit szólnál ha a te fejedet szorítanák össze akár órákon keresztül, csak hogy felkészítsenek valami váratlanra. :)
2013. febr. 12. 18:47
26/37 anonim válasza:
Ha csaszar jo lenne a babanak akkor az emlsok hasa nyilna a szulesnel es nem a huvelyen jonne ki az utod.Szulocstorna atpresedoldes kell a tudonek es a koponya osszenyomodas kell a lelegzokozpont es az idegrendszer jo mukodesehez .A bakteriumok a szules korul szugsegesek a jo belmukodeshez es a stresshormon amit a meh nykmasa okoz szugseges az erett idegrendszerhez es szopashoz kesobb.Nem veletlen a szules folyamata igy jo igy van teremtve.Ha baj van marad a veszkijarat a csaszar.De ez veszelyes mutet akar halalos is lehet ( mar sajnos tobb eset is volt ra)ezert csak indokoltan szabad elvegezni.Aki felelem miatt keri azt pszihologushoz kell kuldeni ott a fejben van a gond.Mindenki fel szulni de ez ax elet rendje es modja el kell fogadni hiszen ez az anyasag ara.
2013. febr. 12. 18:50
27/37 anonim válasza:
Azt mondják, akik nem császárral születnek, nem élik meg, hogy küzdeni kell az életben, és mivel nem küzdöttek meg az életért, önállótlanabbak lehetnek. Ezt tanultuk pszichológiából. Igaz. Férjem nővére császárral született, és egy tűzhelyet nem bír 30évesen begyújtani... Nagyon esetlen, olyan, mintha ő lenne a fiatalabb.
2013. febr. 12. 19:23
28/37 anonim válasza:
nem olvastam el a rengeteg választ de gondolom hogy jól egymásnak estek itt emberek. Én sem leszek népszerű de ha már megtehetem elmondom a véleményem. Szóval a császármetszés NEM szülés, az egy életmentő nagy hasi műtét..ezt a gyengébbek kedvéért. A furcsa számomra az hogy itt mindenki bizonygatni akatja hogy neki muszály volt, hát már elnézést de hiszi a bokám hogy itt minden második anyukának indokolt volt. Cúnyán mondta egykor a szülész orvos a vinnyogos császárra vágyóknak!:"ha bevette aggya is ki!" és milyen igaza volt..lassan már ott tartunk hogy elfelejtenek a nők szülni. Engem kifejezetten zavar h válogatni lehet szülök vagy sem, és akkor felháborodik a kedves hogy attól nem rosszabb anya ő. Az lehet csak a felfogással nem stimmel minden..mert akkor tudná hogy nem véletlen találta ki úgy a természet hogy ott jöjjön ki ahol bement.
2013. febr. 12. 19:46
29/37 anonim válasza:
Az, hogy az ismerősöd ismerősének az ismerőse életképtelen, egyáltalán nem a császár miatt van. Én is ismerek pár császárral született embert, mind talpraesett ember. Amikor a természet megalkotta az embert, még nem volt más lehetőség a szülésre. Hogyan is lehetett volna? Az állatoktól származunk, akiken ugyebár ki végzett volna császármetszést? Valahogy meg kellett oldani a fajfenntartást, de ennek már jó pár ezer éve. Császárnál sem több az esély a halálra, sok nő elvérzik a szülőágyon. Én elfogadom más véleményét, de biztos, hogy ha lenne annyi pénzem, kifizetném a császárt. Már szültem mindkét módon, szerintem az anyának, és babának is jobb a császár. És nem attól leszünk igazi, vagy jó anyák, hogy mennyire fájt, vagy fájt-e egyáltalán.
2013. febr. 12. 20:35
30/37 anonim válasza:
Akkor lennék természetes szülés-párti ha minden nő max 8-10 óra vajúdással, mindenféle vágás, repedés nélkül világra tudná hozni a babát. Na akkor oké. De az, hogy szanaszét repedünk, aztán vagy tudunk utána szexelni vagy nem, az azért durva.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!