Szemüvegesen csak császárral lehet szülni?
Figyelt kérdés
2012. okt. 12. 17:47
1/11 anonim válasza:
Attól függ, hogy mennyire kell erős szemüveg.Nekem mondta a dokim, hogy szülés előtt menjek el még szemészetre is.De azt hiszem 5 dioptriától írják azt, hogy "könnyített" szülés....
2/11 anonim válasza:
Nem! Én is szemüveges vagyok, el kellett menni szemészetre, ahol megvizsgáltak és kaptam egy igazolást arról, hogy a spontán szülésnek nincs akadálya. A szemfenék állapotától függ, hogy szülhetsz-e természetes úton. (Más kérdés, hogy végül a babám megfordult és farfekvés miatt császárral született).
3/11 anonim válasza:
"azt hiszem 5 dioptriától írják azt, hogy "könnyített" szülés"
+8,5-es a szemüvegem, hüvelyi szüléseim voltak, és még szemésztől sem kértek szakvéleményt /csak ideggyógyásztól, de azt az epilepsziám miatt/.
4/11 anonim válasza:
Menj el szemészetre, ott eldöntik. Én is szemüveges vagyok, -3,5 és -5,5-es a szemem és engedtek szülni. Nem a dioptriától függ.
5/11 anonim válasza:
ezt meg soha nem hallottam Mindenki csaszaroznak feletek legkozelebb ki lessz irva hogy a szokek csak csaszarral szulnek mert blabla??
6/11 anonim válasza:
Attól függ mennyire rossz a szemed.Nekem majdnem -2 es minkét szemem,nem küldtek szemészetre miatta,nem is kérdezték hanyas.
7/11 anonim válasza:
+as inkább a kérdésre válaszolj, ne másokat kommentálj. A védőnő adott ilyen infót....
9/11 anonim válasza:
"+as inkább a kérdésre válaszolj, ne másokat kommentálj. A védőnő adott ilyen infót...."
Veled ellentétben, én a kérdésre válaszoltam, saját tapasztalatom alapján!
10/11 anonim válasza:
+7 dioptriás szemüveget hordok, a védőnőm beijesztett, hogy csak császárral szülhetek. A szemészem viszont azt mondta, hogy szülhetek természetes úton, igazolást is adott ki róla. Az, hogy csak császár, a -6-tól felfelé érvényes, akkor sérülhet a szem.
Még végülis 36 hetes vagyok, a baba fejvégű, remélhetőleg nem lesz semmi gond...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!