Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Lehet kérni, hogy császárral...

Lehet kérni, hogy császárral szeretnék szülni?

Figyelt kérdés
II.sz. Soten lehet?
2013. febr. 11. 21:19
1 2 3 4
 11/37 anonim ***** válasza:
50%
Ha a természet úgy akarta volna, hogy a hasunkon keresztül szülessen, szényílnánk. Nem ez történt. A császár egy hasi műtét, amit hagyjunk meg vészhelyzet esetére. Nem értek egyet azzal, hogy ez kényelmi döntés lehessen. Nem szültem még, de tanult vagyok és tudom, hogy milyen előnyökkel jár a gyereknek a hüvelyi szülés. Jah, hogy anyukának nem kellemes? Hát mit mondjak erre? ... inkább semmit.
2013. febr. 11. 22:32
 12/37 anonim ***** válasza:
48%
majd akkor lehet dumálni, ha 30 óra után a gyerek még mindig a torkodat rugdossa, és bármit is csinálnak, nem akar kijönni. na, akkor lehet dumálni. addig nem annyire, mert löveted nincs, hogy milyen az, amikor azon aggódsz, hogy vajon meghal benned a gyerek, vagy mikor szedik ki, mert ha nem jön ki perceken belül, utolsó leheleteddel inkább kiugrasz az ablakon, de még az is jobb, mint még egy 2 perces fájás. (10 óra hosszáig 2 perceseim voltak, vagy 15-en megszültek addig mellettem)
2013. febr. 11. 22:39
 13/37 anonim ***** válasza:
77%
Sportoltam, vékony vagyok! Mégis megszenvedtem a császárt!!!!!!!!!!!!!!!! Farosként nem volt választásom! Másodikat hüvelyi úton 2 óra alatt megvolt! Mindenki más! Ennyi!
2013. febr. 11. 23:17
 14/37 anonim ***** válasza:
76%
Az elsőt császárral szültem. Másnap már semmi bajom nem volt! A seb 3 nap alatt begyógyult. A másodiknál rábeszéltek, hogy próbáljuk meg a természetes szülést, mert az milyen jó! Aha! Varrtak kívül belül. Undorító volt az egész. Azóta is fáj a gát, pedig már 4 éve volt! A szex megromlott, a kapcsolatom tönkrement. Hát köszönöm én ebből még egyszer nem kérek.
2013. febr. 12. 08:46
 15/37 anonim ***** válasza:
Lehet, ha van elég pénzed... Tőlem az orvos megkérdezte, hogy akarok szülni... ( első baba). Mert hogy figyelembe veszik a nő kérését. Na de én magánba jártam végig orvoshoz, és választott orvosnál és szülésznőnél szültem. Én a rendes szülést választottam.
2013. febr. 12. 08:56
 16/37 anonim ***** válasza:
64%
Én sem értem ezt a császáros hisztit, ha választhatnék igenis a császárt választanám, ettől még lehet egészséges gyerekem, és a kapcsolatunkat sem ez fogja meghatározni...
2013. febr. 12. 09:51
 17/37 anonim ***** válasza:
40%
Igen, mert te hős vagy, hogy megszülted, emberfeletti dolgokat bírtál ki, ezért jogod van mindenkinek a császárt javasolni a "szenvedés" helyett, én meg semmit nem tudhatok róla, mert csak levezetem a szülést és nem megszülöm a babát. Hidd el, ha neked ez így jobb érzés, legalább a lelked megnyugtatja. A császár akkor sem lehet megoldás, csak kivételesen szükséges esetekben.
2013. febr. 12. 09:58
 18/37 anonim ***** válasza:
70%

Én szültem hüvelyi úton és császárral is. Bizony a császár sokkal jobb volt, közben is és utána a felépülés is. Most várom a harmadik babát és programozott császárral fog világra jönni. Lehet mondani hogy hüvelyi szülés után, amint a baba kibújik elfelejtődik az összes fájdalom - szerintem ezt még az sem hiszi el aki mondja:) Úgy helyes hogy azért a picike kis csodáért MEGÉRI az a borzalmas fájdalom és ha tudod hogy célja van, elviselhetőbb. De a "kibújt a gyerekem és hopp egyből elfelejtettem a fájdalmat" nyálas közhelyektől falnak megyek. A szülésre szerintem örök életében emlékezni fog egy nő, minden apró részletére, az összes fájdalomra és ez így is van rendjén.

Az első picit én 22 évesen szültem, hajnal 2kor elfolyt a magzatvíz, fél 5kor már kint volt. :) Gyors szülésem volt, gátvédelemmel, varrni sem kellett. Viszont emberfeletti fájdalommal. Gyorsan felépültem, mégis másodjára császárt kértem és azt mondom, ezerszer könnyebb az a módja a szülésnek mint a hüvelyi.

Aki meg a császár utáni felkelés miatt sír az valószínűleg nem élte még át milyen egy igazi, 3 perces tolófájás, vagy az, amikor a baba feje préselődik ki azon a kis lyukon és azt érzed szètszakadsz. Na az fájdalom, a felkelés ahhoz képest szúnyogcsípés.

Sajnálom, hogy így megy itt a lepontozás de sajnos van itt úgy tűnik 1-2 anyuka akibek böki a csőrét ha valakinek a császár csodás és fájdalommentes élmény marad.

2013. febr. 12. 10:49
 19/37 Viktoria1978 ***** válasza:
64%
Sziasztok! En ma keszülök beszelni az orvosommal, hogy mivel a kicsim fent van es 5 cm-re zart vagyok, hogy felesleges mindenfele gyogyszerrel kinozni a babat es engem is, ha ennek egyszerübb modja is van. Holnap leszek 41. hetes, ket gyermekemet normalis uton szültem meg. Elsö gyermekemmel 16 orat a masodikkal 4 orat vajudtam, de ott könyörögtem a csaszarert, ekkor jöttek az orvosok, mind könyekig nyulkalt bennem, azt hittem, ott pusztulok meg. En ezt nem akarom megegyszer atelni. Holnap ha en bemegyek teljesen zartan, adjak a mehszajpuhitot, aztan az oxytocint, mit ernek el vele. Az, hogy a baba lejjebb csusszon nagyon kicsi az eselye, doki mondta. Jobb, ha rögtön csaszarral kezdünk, az nem faj se a babanak se nekem es ami a legfontosabb a baba szamara rizikomentes. Sokan azt mondjak, azert teszi mert fel a fajdalomtol. Tölem is megkerdezte a dokim, de egy pasi, aki nem fog szülni nem tudja mi az, hogy fajdalom. Tovabbi szep napot:)
2013. febr. 12. 11:07
 20/37 anonim ***** válasza:
én megértem a kérdezőt, mindenki a saját helyzetét tudja megitélni. én azóta ezen gondolkodom mióta megtudtam hogy ikreket várok, én is a sote 2-n fogok szülni valószínűleg,de mivel nincs fogadott orvosom és az első baba fejvégű nincs is kérdés az orvosok azt mondják természetes szülés lesz, csak hát bennem ott van hogy a másik baba keresztben van és nyugodtabb lennék hogy ha kivennék őket minthogy a hasamban megforditanák. én az első terhességnél természetes módon szültem 4 óra alatt megvolt, gyönyörű élmény volt az egészben az volt a legrosszabb amikor varrtak, tele vagyok félelemmel és kétségekkel de nekem nincs is más választásom mint a természetes szülés
2013. febr. 12. 15:58
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!