Lehet kérni, hogy császárral szeretnék szülni?
Én szültem hüvelyi úton és császárral is. Bizony a császár sokkal jobb volt, közben is és utána a felépülés is. Most várom a harmadik babát és programozott császárral fog világra jönni. Lehet mondani hogy hüvelyi szülés után, amint a baba kibújik elfelejtődik az összes fájdalom - szerintem ezt még az sem hiszi el aki mondja:) Úgy helyes hogy azért a picike kis csodáért MEGÉRI az a borzalmas fájdalom és ha tudod hogy célja van, elviselhetőbb. De a "kibújt a gyerekem és hopp egyből elfelejtettem a fájdalmat" nyálas közhelyektől falnak megyek. A szülésre szerintem örök életében emlékezni fog egy nő, minden apró részletére, az összes fájdalomra és ez így is van rendjén.
Az első picit én 22 évesen szültem, hajnal 2kor elfolyt a magzatvíz, fél 5kor már kint volt. :) Gyors szülésem volt, gátvédelemmel, varrni sem kellett. Viszont emberfeletti fájdalommal. Gyorsan felépültem, mégis másodjára császárt kértem és azt mondom, ezerszer könnyebb az a módja a szülésnek mint a hüvelyi.
Aki meg a császár utáni felkelés miatt sír az valószínűleg nem élte még át milyen egy igazi, 3 perces tolófájás, vagy az, amikor a baba feje préselődik ki azon a kis lyukon és azt érzed szètszakadsz. Na az fájdalom, a felkelés ahhoz képest szúnyogcsípés.
Sajnálom, hogy így megy itt a lepontozás de sajnos van itt úgy tűnik 1-2 anyuka akibek böki a csőrét ha valakinek a császár csodás és fájdalommentes élmény marad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!