Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Császárom lesz és rettegek -...

Császárom lesz és rettegek - írnátok valami biztatót?

Figyelt kérdés

Nagyon félek a műtéttől, minden műtéttől félek, emiatt meg aztán különösen. Lehet hülyeség, de rettegek magától a vágástól, hogy átvágják a beleim vagy megvágják a babát vagy ilyesmi. Hogy az érzéstelenítőtől lebénulok, hogy bármilyen komplikáció fellép. Azt mondják, nem jó a babának, ha csak úgy minden előzmény nélkül kiveszik, hogy sokkot kaphat, megfulladhat, ilyesmi.

Tartok a műtét utáni első felkeléstől is, hogy később baj lesz a sebbel stb.

Tele vagyok félelemmel, akinek volt már császára, az leírná hogyan működött, milyen emlékei vannak? Tapasztalatok, pozitív élmények (ha van egyáltalán...) stb.

Minden információnak örülnék! :)

2013. febr. 10. 20:37
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

Szia.:)

Nekem hüvelyi szülésnek indult,8óra vajúdás után(fájások alatti tágítás +oxitocin+infúzió(kezdtem kiszáradni)) a kitolási szakaszban derült ki h a kislányom ki se fér!!Már annyira szenvedtem hogy megváltás volt mikor mondta a doki h na akkor császár.Elötte nagyon féltem de akkor ott ugy éreztem h már nem érdekel csak vegyék ki a picit.Az injekció nem fájt egyáltalán.Aztán szépen lezsibbadtam.Nem mondom hogy nem volt kellemetlen ahogy huzogatták a pocakom de nem volt annyira rossz mint a tágítás!!8órát voltam a örzöben..addig pihentem.Nekem volt egy kis plussz fájdalmam mert annyira elfáradt a méhem a szülésben h majdnem megrepedt...ezér IS volt indokolt a mütét...de sajnos nem akart elkezdeni összehúzódni a császár után sem.Szóval nekem igy rátettek homokzsákot(asszem ez volt a neve)és nagyon erösen rám szorították.De ennek ellenére 8óra mulva a saját lábamon mentem a szobámba.:)A hegem amúgy nagyon szép kis karcolásnak látszik.úgyhogy nem kell félni,mikor meghallod majd sirni a babád elsönek...mindent elfelejtesz ami kellemetlen volt!!Mindent megszépít majd:)

2013. febr. 13. 17:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!