Ha programozott császárom lesz, előbb megindul a szülés, az akkor is császár lesz?
akkor szepen bemesz a fajasokkal es ott nyugiba betolnak a mutoben Semmi stressz ha csak a baba nagysaga miatt van a csaszar akkor azt akar teljes tagulasnal is el lehet vegezni.
De ha a baba tul nagy neked ugyse fogsz teljessen kitagulni mert ahoz kell a baba feje jol nyomja a mehszajat egy tul nagy baba pedig nem illeszkedik ugy be .
Legfontossabb ne aggodj az nem tesz jot se neked se a babanak A brugramozott csaszar mindig kicsit hamarabb van mint a szules varhato ideje minden rendben lessz.
Bocs az offért!
De amit az előttem lévő válaszoló írt,nem igaz: "De ha a baba tul nagy neked ugyse fogsz teljessen kitagulni mert ahoz kell a baba feje jol nyomja a mehszajat egy tul nagy baba pedig nem illeszkedik ugy be . " Nekem vajúdás közben derült ki,hogy túl nagy a baba és kitágultam teljesen, a méhszáj eltűnt!!!
Ha előbb indul meg a szülés akkor is császározni fognak.
Barátnőm szerdai napra volt kiírva császárra magas vérnyomás miatt. Kedden kellett volna befeküdnie, hétfő éjjel megindultak a fájások. Mire a kórházba értek, már teljesen ki volt tágulva, már a baba feje is látszott, úgyhogy pár nyomásból meg is lett, nem császározták.
Szóval szerintem nagyban függ attól, hogy milyen "állapotban" kerülsz be a szülőszobára, mert ha a baba már esetleg "elindul", akkor nem fognak császározni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!