Angliaban akinek az elso szulese csaszar volt, annak a 2. is?
Figyelt kérdés
A ket baba kozott csak 1,5 ev lesz es az elso emergency csaszar volt. Akinek van tapasztalata ezzel kapcsolatban az elmondana neki ,hogy volt.2012. okt. 16. 11:47
1/6 gabszem válasza:
Én normál úton szültem, de úgy tudom, hogy legtöbbször sajnos ha az első császár volt akkor a többi is az. De persze ez sokmindentől függhet.
2/6 anonim válasza:
Orvostól függ, de jó eséllyel nem kell, hogy császár legyen! Kinn sokkal jobban támogatják a VBAC-t!
3/6 anonim válasza:
Kérdezd meg a midwife-ot! Ő tud erre válaszolni, mert Angliában is nagy eltérések lehetnek az egyes kórházak protokolljai között. (pl. Angliában császár után is lehet otthon, vízben szülni, tehát biztos megengedőbb a kórházi felfogás is! )
4/6 anonim válasza:
Én úgy tudom,hogy császár után spontán szülés csak akkor lehetséges,ha legalább 3 év eltelik a két szülés között.
5/6 anonim válasza:
Szia. Nekem is surgossegi csaszar volt az elso. 20honappal kesobb termeszetes uton szultem. Semmi baj nem volt. Midwife-od mit mond?
Nekem a 36.hetre adtak idopontot a VBAC-re ahol elmondta valaszthatok majd felsorolta melyik jobb a masiktol es miert.Majd ujra megkerdezte mit szeretnek es asszerint keszultek.
6/6 A kérdező kommentje:
A midwife-hoz a 2. idopontom majd csak kovetkezo honap 5.en lesz. Akkor tervezem,hogy megkerdezem. Most 22 hetes vagyok. A csaszar utani huvelyi szulesrol nagyon sok rosszat olvastam,hogy veszelyes. En az elsonel el sem tudtam volna kepzelni,hogy csaszar lesz,egy percig se,azota se tudom magamban lerendezni ,hogy nem fejeztem be ugymond amit elkezdtem,nem szulhettem meg en a fiamat. De felek a komplikacioktol! Szeretnem termeszetesen szulni,de ugy erzem,hogy ahhoz koran jon a baba,hogy sikeruljon. A Ferjem is felt,hogy nehogy bajunk essen. Nem tudom hogy megy itt. Londonban elek es a Lewisham hospitalban fogok megint szulni.
2012. okt. 17. 12:01
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!