HELP! Angliában élek,5 percesekkel hazaküldtek! (? ) Nem
bírom! 39hkm
óóóóóóóó te szegény.....pedig nyilván szülni fogsz hamarosan. Hát nem tudom........én visszamennék!
Minden rendben lesz, hamarosan babázol.
2012. okt. 5. 16:07
Atya ég...Ez embertelenség!!!!Milyen idióták!Nagyon sajnállak,de nem tudok mit mondani..Amikor én szültem és előtte fájásaim voltak nekem a sétától jobb volt.De ne úgy képzeld el hogy elmentem a parkba,hanem bent a lakásba!Vagy pedig fürödj le amikor már nem birod...Ülj bele egy kád jó,meleg vízbe...Vagy én sem tudom!Szegény te!
2012. okt. 5. 16:07
2012. okt. 5. 16:08
Ott se nagyon történne semmi csak ott lennél bent ennyi.
Én mindhárom szülésemnél amíg csak lehetett itthon voltam a kórházat nagyon rosszul tűröm. Amúgy is úgy tudom ott nem viszik túlzásba tényleg a nagy segítgetést meg beavatkozást, úgy van ahogy írod mikor már csaknem megszülsz akkor foglalkozik veled, legtöbbször akkor is csak szülésznő, orvos az csak akkor jön ha tényleg nagy a baj. Egy "sima szülést" nem ugrálnak körbe :((
Ezt legalábbis pár ismerősömtől tudom akik Angliában szültek.
2012. okt. 5. 16:20
Hát ez nagyon fajin:(
Menj vissza (remélem már nem olvasod, ott vagy), mond h már 2 percesek... 5 percesekkel hogy a francba lehet hazaküldeni egy kismamát??????? Ott nincs erre vmi protokoll??
2012. okt. 5. 16:53
Szia! É is külföldön élek, sajnos itt is ez van "előírva...", még csak magzatvízelfolyással sem mehetnék be, ha nincs meg a 2-3 perces fájás. Tudom mit érzel. Nem tudlak csak kitartásra bíztatni, borogasd a derekad, de esetleg bepróbálkozhatnál a korházban azzal is hogy nagyon rosszul vagy, nem mozog a baba, mindenféle taktikát vess be és verd ki a huppot, járj a nyakukra.. Hátha :( Itt csak 18.hetes korban van uh, ugyhogy én az összes többi uh-ot kamu rosszullétekkel értem el, kutya kötelességük kivizsgálni. Most nézem, 16:04-kor írtad ki a kérdést. Esetleg már elindultatok?
2012. okt. 5. 17:50
7/29 A kérdező kommentje:
Sziasztok!4 percesek vannak most.Már újra bementünk,kértem őket szépen,mindenhogy,végül azt sikerült elérjem,hogy megvizsgáljanak.Alaposan megvizsgáltak,de hazaküldtek.Könyörögtem neki,kitaláltam mindent,"durva" hangnembe is átváltottam,semmi.Teljesen készen vagyok lányok,nagyon erősek a fájások,van hogy gyakrabban is jönnek.Most is itt zokogok,a szüleimnek mindjárt leszáll a gépe,itt lesznek 3 hétig nálunk.Nagyon félek,és rettenetesen kivagyok.A párom próbál vitatkozni,most elment zuhanyozni,mert vsz.hosszú éjszakánk lesz.Ha a szüleim megjönnek,ismét megyünk a kórházba.
Ha náluk ez a szokás, nem tudsz nagyon mit tenni, nyugodj meg! Maradj otthon és ha nincs nagyon messze a kórház indulj el kétpercesekkel! Nem nagyon tudsz mit csinálni!
2012. okt. 5. 18:34
4es vagyok, első baba? Nagyon sajnálom! Ha vígasztal amúgy első babánál itt M.on se sok mindent csinálnak ám! Jópár órát kell vajúdni ahhoz hogy mondjuk burkot repesszenek vagy oxit kössenek be, azt hiszem most talán már 24 órát is hagynak vajúdni ha jók a szívhangok...
Kitartás!
2012. okt. 5. 19:17
10/29 A kérdező kommentje:
Sziasztok!Áh,én ezt nem hiszem el 3-4 percesekkel ismét hazaküldtek.Lányok teljesen kész vagyok,itt bőgök.A lakásban fog megszületni a gyerekem:(Mit csináljunk?Már kaptam a kórházban dolgozóktól "kedves" beszólásokat.Üvöltöttem,de semmi.Már semmi erőm nincsen.:/
Kapcsolódó kérdések: