Mivel töltöttétek az első szabad órákat a beszoktatás alatt, amíg a gyerkőc oviban volt, titeket meg hazaküldtek?
szia, kezet foghatunk.:-))) Csak nekem bölcsis szoktatás...
Ezt írtam ma ide egy régebbi kérdésemhez, hátha vki mást is izgat, milyen érzés ez..:
"Sziasztok!
Csak azért írok, mert hátha vki mást is érint ez a téma, lássa mi lett..:-)
A nyolcadik nap vagyunk a beszoktatással, és ma már én itthon vagyok, és csak alvásidőre kell bemennem, kint ücsörögni, ha felkel, akkor ott legyek neki. :-)
Minden nagyon flottul ment, pedig sztem én eléggé vibráltam, de a lányom, és a gondozónő ügyesek voltak.:-)
Az ottalvással vannak gondok, de sztem 1-2 hét alatt azt is megszokja...itthon ugye csand van, és sötét, ott meg világos, van egy alapzaj, meg egy csomó gyerek 1 karnyújtásnyira, ezeket meg kell szegényeknek szokni...
Ami szívfacsaró, hogy ugyan a lányom nem sírt, viszont mikor megyek érte, levegőnek néz, szóval állatira meg van rám haragudva, hogy "cserben hagytam"...kb. mintha gyomron rúgnának...:-( de aztán fél óra múlva le se lehet szedni rólam...
De hát inkább én sírjak itthon, mint Ő ott bent(meg is tettem az utóbbi 2-3 napban)...szóval elég jól haladunk, nem kellett letépni rólam hála az égnek...:-DDDD Nem is hagytam volna...
Mindenkinek kitartást, aki hasonló cipőben van! :-)"
Szóval én is így vagyok, egyből elrohantam bevásárolni, posta, DM, rohantam, rohantam, majd rájöttem, hogy minek rohanok, most nem kell, sőt...akkor 3 lépést sétáltam, aztán hazarohantam:-DDDD, kitakarítottam a kérót, és még mindig csak 10 óra volt, nekem meg 13hra kell csak visszamennem, ezért most itt nyúvasztom a szememet azóta...
Én egyenlőre tuti pihenek pár napot, elmegyek fodrászhoz végre, és győzködöm magam, hogy jó dolog a bölcsi. :-)
A melót csak nov.1-én kezdem, így addig itthon lógatom magam...
Sziasztok "beszoktatós anyukák" !
4 éve a kisfiammal már végigcsináltuk a bölcsis beszoktatást és most a hugival kezdjük jövő héttől.
Én a kisfiamnál amikor beszoktattam annak idején és ő ottmaradt nekem pedig volt pár szabad órám,akkor nyugodtan ,ráérősen intéztem a dolgaimat (munkahelyre visszamenetelhez például,vásárlás ,takarítás),élveztem,hogy szabad vagyok,ráérek,a kisfiam miatt nyugodt lehettem,mert ő pedig már a legelejétől élvezte a bölcsit,sosem sírt,sőt ha mentem érte még maradni akart játszani,így van most az ovival is,ha beteg és orvoshoz megyünk ovi helyett,akkor fel van háborodva ,hogy mi lesz így az ő kis barátjaival nélküle :-) .
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!