Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Az oviba való beszoktatás...

Az oviba való beszoktatás hogyan zajlik? Nekem is ott kell maradni az első napokban? (kistesó pár hetes, ezért kérdezem, a nagyobbik pedig januártól lesz ovis)

Figyelt kérdés
Nyilván gyerekenként eltérő, hogy maga a beszoktatás meddig tart, csak érdekelnének különböző tapasztalatok, főként úgy, hogy hasonlóan pici tesó is van otthon
2009. nov. 21. 17:35
 1/4 anonim ***** válasza:
0%

szia.Mikor én mentem oviba ugyebár anyukám elvitt, és egész nap sírtam :S nem tudtak sehogysem megnyugtatni, de amásodik nap már egész jó volt.

De miért lenne más , hogya kistesó otthon van?

2009. nov. 21. 19:53
 2/4 anonim ***** válasza:
Mi 3 hete kezdtük az ovit, és nem maradtam ott. Max. 1 hétig lehetett volna ott maradni, de az óvónénik jobbnak tartják, ha nincs ott anyuka. Nem is volt gond, pár percig sírt, ebéd után mentem érte és fülig érő szájjal fogadott, pedig nagyon félős, visszahúzódó gyerek.
2009. nov. 21. 21:11
 3/4 anonim ***** válasza:
Nem muszáj ott maradni, én kétszer szoktattam be a gyerekeket, mind a kétszer negyedórát maradtam, amíg kissé megnyugodott és el nem indult az egyik játék felé. Akkor megbeszéltem vele, hogy mikor jövök érte, és hogy muszáj a tesóhoz hazamenni. Nehezen szokott be. De ha maradok, még nehezebb lett volna. Inkább siettem érte, és igyekeztem kiemelni, hogy milyen ügyes nagyfiú már, hogy egyedül volt oviban.
2009. nov. 22. 00:11
 4/4 anonim ***** válasza:
mi még csak a bolcsit kezdtuk nemrégiben, nagyon anyás fiammal.azt hittem, leglább az elso nap maradok vele, de akkor sem, fél orácskát volt, sírt:(aztán mindig egy fél orával tobbet,4 nap után már nem volt gond:)oviban gondolom mindjárt délig maradnak a gyerekek, de anyukák itt nálunk sem szoktak. sot, kuldenek is el minél hamarabb, hogy meg tudják nyugtatni a gyereket, és ne huzzuk soká.
2009. nov. 22. 00:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!