Azt hallottam valakitől hogy a gyereke elesett és a két első fogai visszaütődtek az innyébe, vagyis eltüntek, tényleg van ilyen? Kinő újra?
IGEN!!!!!!!!! Hagy cáfoljak egy kicsit :):)
Kisfiam kb 1 éves volt amikor elesett. Ömlött a szájából a vér. Azt hittem kitört az első két foga. Rettenetesen fájt neki. Azonnal mentünk az ambulanciára megnézni lett-e valami baja, mert rettentő nagyot esett.
Megröntgenezték, aztán gyerekfogorvoshoz kellett vinni. Ő mondta, hogy visszacsúszott a két fog az ínyébe!!!!
IGEN, VISSZANŐTTEK!!!
Azt mondta a fogorvos, hogy kb 2 éves korára majd ki fog esni, meg elfeketedni. Jelentem két éves múlt, és alig látszik valami a kis fogán, nagyon enyhén színeződött el. Annyi probléma lett, hogy kissé "kapafogú", az egyik fogacska kifelé nőtt.
Az én kisfiam idén februárban (20 hónaposan) esett neki a kandalló párkányának,a jobb felső 1-ese szinte teljesen visszacsúszott az inyébe;de ma,9 hónap elteltével ezt senki meg nem mondaná.Gyönyörűen visszaigazodott,újra kinőtt a fogacskája! :)
Pár napig úgy nézett ki,mint Kelemen Annácska és semmit sem tudott enni :D
Úgyhogy igen,tényleg vannak ilyen "szerencsés balesetek"!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!