Más anyósa milyen sűrűn keresi, érdeklődik az (első) unokája után? Az enyém havonta/kéthavonta 1-szer felhív minket, illetve alkalmankét meghív magához szüli/névnap/karácsonyozni.
Arra lennék kíváncsi, hogy általános-e, hogy egy településbeli nagyi (a Te anyósod) ilyen ritkán érdeklődik az 5 éves unokája után? Illetve csak majdnem mindig így volt: mikor megszültem, 2 hétig segített, mert szabin volt, de utána egyre ritkábban, de akkor is nyilván valóan nem nagy kedvvel, mert próbálta palástolni, de nem jól sikerült neki.
Mert anyu (több unokája van már) az zsémbes, de 2 naponta felhív, ha nem hall rólunk, vagy nem megyünk hozzá hogy mi van velünk.
igen érdekes, hogy a szüleinkhez tudunk fordulni segítségért, pedig az anyós a férjünk édesanyja, a gyermekünk nagyija, és hát én sem ku**válkodom, dolgozom a lányom 2 éves kora óta, meg persze szülés előtt is. Szóval nem lehet olyan nagy panasza rám.
A szülők ezek szerint tesznek a saját fiúkra ( és annak gyermekére), ha az már megházasodott?
Vagy lehet, hogy csak azt gondolja, hogy jó kezekben van a pici fia?? Azért nem keresi a kapcsolatot?
Havonta egyszer 5 perc. Bőven elég :)
Mondjuk ő már várandósságom alatt is fennhangon hangoztatta, hogy el kell vetetni, meg én milyen rin.gyó vagyok mert így akarom magamhoz láncolni a kicsi fiacskáját.
mi nagyon hasonlóan gondolkodunk anyósommal és erre sajnos csak pár hónapja jöttem rá. én nem kerestem, nem kértem, hogy unokázzon, hogy ne terheljen, ő meg nem hívott, hogy unokázni akar, hogy ne zavarjon :/ az első 1,5 évben kb. 3-4 hetente látta mikor férjem vasárnap kivitte ebédre.
aztán elhívtak magukkal nyaralni és akkor esett le, hogy hát ezért :S
azóta hetente 1x-2x mikor nincs programunk és férjem későn ér haza kiviszem anyóshoz, én nézem a tv-t vagy átveszem a főzést, takarítást míg ő unokázik :)))
sőt, már 2x ott aludt délután a fiam úgy, hogy otthagytam :)
sajnálom, hogy másnak nem ilyen a kapcsolata anyósával, most látom mekkora kincs egy segítőkész nagymama akire bármikor rá lehet bízni a gyerkőcöt :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!