HELP! Angliában élek,5 percesekkel hazaküldtek! (? ) Nem bírom! 39hkm
Szia e Angliaban szultem es nagyon nem ertem amt irtok....
5 perces fajasokkal kell bemenni.Ha a magzatviz elfolyikes meg nem rendszeresek a fajasok hazakuldenek.
En nem rendszeres 5-8 erces fajasokkal mentem es mondtam kerek gazt es azonnal kaptam szobat.....
sok furcsasag van de nem nagyon ertem miert kuldenenek haza 3 percesekkel, ha 5 percesekkel mar be kell menni.
En most varom itt a masodik babnkat es leg erdekesnek tartom ezt...Melyik varosban eltek?
Azért ír ilyeneket, mert valószínűleg hatástkeltő kérdés.
5 percesekkel még Nigériában sem küldenének haza, na meg még a férj is beír....:D
Na mindegy. Angliában nem ennyire "súlyos" a helyzet, a szülés ott is szülés....
De ha tévednék, bocs.
Szia! Anno olvastam ezt a kérdést, szörnyülködtem is rendesen. Csak azért írok mert mint sajna kiderült Spanyolországban is ez megy... Okt 7-én szabályos 5 percesekkel elküldtek hajnali 1-kor, hogy ha majd 2 órán keresztül 3 perceseim lesznek akkor menjek vissza... Lényeg h hajnali 3tól be is álltak 3 percesre, 5ig itthon öleltem a wc-t meg ültem a meleg vízben felváltva. Szóval átéreztem a helyzeted. Remélem azóta a babázás öröme feledtette a rossz emlékeket!
Üdv, 2 fiús anyuka :)
Utolso te tevedsz. Nem tudom mindenki okosabb mint az itteni orvos/szuleszno. Az o kotelessege eldonteni mikor fekteti be a kismamat nem forditva.
Ahogy a 24es irta a szules itt is szules.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!