Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » HELP! Angliában élek,5 percese...

HELP! Angliában élek,5 percesekkel hazaküldtek! (? ) Nem bírom! 39hkm

Figyelt kérdés
39 hetes vagyok.Angliában az a bevett szokás,hogy 2 percesekkel indul a szülés.Nem tudom mit csináljak,szörnyen érzem magam.Egész nap keményedek,derékfájás és 4-5 perces jóslók vannak.Bementünk megvizsgáltak,majd közölték,hogy ezek nem rendszeresek és hazaküldtek.Nyákdugó is távozott.Segítsetek,nem bírom!
2012. okt. 5. 16:04
1 2 3
 21/29 anonim ***** válasza:
67%
Igen. Ilyen. És még nyafogunk hogy mekkora gáz a magyar eü...Angliában 3 uh van összesen az első 12 hétben semmi! csak egy pozitiv tesztnek örülhetsz (persze marha drágán van magán uh) aztán a szülésnél ez van , nem "ájulnak" el ettől ha 5 perces fájások vannak főleg nem első szülésnél, és az orvos is csak nagyon indokolt esetben van jelen! Máskülönben csak szülésznő!
2012. okt. 7. 15:18
 22/29 anonim ***** válasza:
Na mi lett vegul?
2012. okt. 9. 10:46
 23/29 anonim ***** válasza:
60%

Szia e Angliaban szultem es nagyon nem ertem amt irtok....

5 perces fajasokkal kell bemenni.Ha a magzatviz elfolyikes meg nem rendszeresek a fajasok hazakuldenek.

En nem rendszeres 5-8 erces fajasokkal mentem es mondtam kerek gazt es azonnal kaptam szobat.....

sok furcsasag van de nem nagyon ertem miert kuldenenek haza 3 percesekkel, ha 5 percesekkel mar be kell menni.

En most varom itt a masodik babnkat es leg erdekesnek tartom ezt...Melyik varosban eltek?

2012. okt. 12. 22:51
 24/29 anonim ***** válasza:
44%

Azért ír ilyeneket, mert valószínűleg hatástkeltő kérdés.

5 percesekkel még Nigériában sem küldenének haza, na meg még a férj is beír....:D

Na mindegy. Angliában nem ennyire "súlyos" a helyzet, a szülés ott is szülés....

De ha tévednék, bocs.

2012. okt. 13. 09:02
 25/29 Tóth Bernadett2 ***** válasza:

Szia! Anno olvastam ezt a kérdést, szörnyülködtem is rendesen. Csak azért írok mert mint sajna kiderült Spanyolországban is ez megy... Okt 7-én szabályos 5 percesekkel elküldtek hajnali 1-kor, hogy ha majd 2 órán keresztül 3 perceseim lesznek akkor menjek vissza... Lényeg h hajnali 3tól be is álltak 3 percesre, 5ig itthon öleltem a wc-t meg ültem a meleg vízben felváltva. Szóval átéreztem a helyzeted. Remélem azóta a babázás öröme feledtette a rossz emlékeket!

Üdv, 2 fiús anyuka :)

2012. okt. 24. 15:35
 26/29 anonim ***** válasza:
24-es, igenis tévedsz. a barátnőm tavaly szült, őt is hazaküldték, pedig nagyon kínlódott. hogy majd jöjjön be, mikor jön a baba...első gyerek, semmi tapasztalata nem volt az volt a szerencséje, hogy a férje orvos, és meg tudta nézni, hogy mennyire tágul...mert azt mondták neki, hogy még nem eléggé, majd jöjjön vissza, mikor eléggé...igen, szar az egészségügy (is) Angliában.
2012. nov. 22. 18:41
 27/29 anonim ***** válasza:

Utolso te tevedsz. Nem tudom mindenki okosabb mint az itteni orvos/szuleszno. Az o kotelessege eldonteni mikor fekteti be a kismamat nem forditva.

Ahogy a 24es irta a szules itt is szules.

2012. nov. 23. 12:02
 28/29 anonim ***** válasza:
nekem a 3percesek után egy órára rá meg lett a lányom.
2012. nov. 24. 08:06
 29/29 anonim ***** válasza:
Angliaban 2 percesekkel mehetsz be! Akit hamarabb beengedtek azt irigylem...es egyben orulok neki. En abban bizom az elozo csaszarom miatt nem kuldenek haza...
2013. máj. 3. 21:05
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!