Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » HELP! Angliában élek,5 percese...

HELP! Angliában élek,5 percesekkel hazaküldtek! (? ) Nem bírom! 39hkm

Figyelt kérdés
39 hetes vagyok.Angliában az a bevett szokás,hogy 2 percesekkel indul a szülés.Nem tudom mit csináljak,szörnyen érzem magam.Egész nap keményedek,derékfájás és 4-5 perces jóslók vannak.Bementünk megvizsgáltak,majd közölték,hogy ezek nem rendszeresek és hazaküldtek.Nyákdugó is távozott.Segítsetek,nem bírom!
2012. okt. 5. 16:04
1 2 3
 11/29 anonim ***** válasza:
33%
:(
2012. okt. 5. 20:53
 12/29 anonim ***** válasza:
57%

Próbálj megnyugodni, lazíts, "add át magad" a folyamatnak, ez segíteni fog, hogy még sűrűbben jöjjenek a fájások:).

Ha attól rettegsz, hogy otthon jön világra a kicsid, ne tedd, ilyenkor mindenféle félelem gátolhat a vajúdásban. Tudom, hogy nehéz, de próbálj megnyugodni, ülj bele egy kád vízbe, ha jól esne, igyál egy teát, tégy bármi olyat, ami kicsit is segít megnyugodni.

2012. okt. 5. 20:54
 13/29 anonim ***** válasza:

Hat nem akarlak elkeseriteni, de ha meg tudsz netezni, akkor meg tenyleg nem vagy a finisben. En 5 perces fajasokkal mentem be es masfel nap mulva szultem. Es ugyan fajt az elejetol, de eg es fold volt a kulonbseg az utolso par orahoz kepest.

Bizz a korhaziakban, azert ok mar lattak ezt-azt. Tudom, hogy milyen erzes, amikor mar tokre ki vagy merulve es azt mondjak hogy szedje ossze magat kismama, mert ez meg nem a szules, de ez van. Ez ilyen nem a korhaziak hibaja :-) Kitartas :-))))

2012. okt. 5. 23:07
 14/29 A kérdező kommentje:
Sziasztok!Én az apuka vagyok.Rettentően hosszú éjszakánk volt,a fájások rendszeres 3 percesek,de még mindig hazaküldtek.Éjjel 2-szer voltunk bent.A feleségemnek már garatnyi ereje sincs,egész éjjel zokogott,most mondtam,hogy pihenjen legalább egy kicsit,elaludt 1 óra múlva megint bemegyünk.Rettenetes itt Angliában szülni,tényleg már négykézláb jár:(
2012. okt. 6. 07:18
 15/29 anonim ***** válasza:
57%
Jaj, szegény! Kitartást neki! Reméljük most már hamar meg lesz a baba!
2012. okt. 6. 08:47
 16/29 anonim ***** válasza:
40%

Hidd el hogy jobban tudjak mikor kell bent tartani a kismamat.

2szer szultem itt,egyaltalan nem rettenetes. Amig nincs 2perces fajasa ami legalabb 1percig tart es nincs nyitva 5ujjnyira addig haza is fogjak kuldeni.Elhiszem hogy faj,rossz de azert belehalni nem fog. Attol pedig hogy ide irkaltok meg nem fog felgyorsulni a szulese. Megvizsgaltak? Ellenoriztek a fajasokat?

2012. okt. 6. 08:57
 17/29 anonim ***** válasza:
hát igen úgy tűnik külföldön ilyen a szülés menete..
2012. okt. 6. 09:00
 18/29 anonim ***** válasza:
57%
Kitartás! Remélem megszült a kórházban! Ha még nem támogasd. Biztosan hatalmas szüksége van rád.
2012. okt. 6. 10:32
 19/29 anonim ***** válasza:
?????
2012. okt. 6. 14:30
 20/29 anonim ***** válasza:
Komolyan ilyen Angliában szülni???
2012. okt. 7. 12:18
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!