Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Aki fájásokkal ment a kórházba...

Aki fájásokkal ment a kórházba, de hazaküldték, mi volt az oka?

Figyelt kérdés
2012. márc. 13. 16:04
 1/5 anonim ***** válasza:
87%
nem indult meg a szülés.
2012. márc. 13. 16:13
 2/5 A kérdező kommentje:
Köszi! :) A fájások elmúltak, vagy csak nem voltak rendszeresek, vagy nem tágultál? MEnnyi idő elteltével küldtek haza? Mikor szültél meg végül? Többször előfordult, hogy haza küldtek?
2012. márc. 13. 16:16
 3/5 anonim ***** válasza:
87%

Szia!

Én ugyan bent maradtam aznap megszültem de fájásokkal mentem be. De leírom, hogy mi volt a menete, hátha tudok neked ebben segíteni. Amikor bementem a szülőszobára akkor megnézték a méhszájamat. Ezután CTG-re tettek fel jó egy óra után újból megvizsgáltak. Akkor tágultam már szép lassan. Szerintem akit haza küldenek az azért, mert nem tágul. Mondjuk én nagyon rendszeres fájásokkal mentem már 5 percesekkel. Ja és még azt is nézték, hogy sűrűsödnek e a fájásaim, illetve erősödnek e.

2012. márc. 13. 17:54
 4/5 anonim ***** válasza:
90%
Én ugyan már 2 éve szültem, de 2x hazaküldtek, mondván lehet, hogy csak jósló fájások és csak hét múlva fogok szülni, vasárnap hajnal 4-kor kezdődött, mivel 1.baba ezért 6-kor már a kórházban voltunk, tájékoztattak, hogy akkor menjek vissza, ha már egy órája 5 percesek a fájásaim, így tettem du 2-re mentünk vissza, akkor 2 órán keresztül bent voltam megfigyelésen, azt mondták nem tágulok (szűk 2 ujjnyi) hazaküldtek. Tanács: vegyek forró fürdőt, mert ha csak jósló, akkor enyhíteni fogja a fájásokat. Egész éjjel ébren voltan 1 perces fájásokkal, de már nem akartam még 1x bemenni azért, hogy hazaküldjenek... reggel fél7-kor telefonáltam, hogy mit csináljak, mert már nem bírom elviselni a fájásokat, szájhúzva mondták, menjek be. az ajtóban elfolyt a magzatvíz egy része, bent kiderült, hogy belekakilt! Nagyon pipa voltam rájuk, 1 óra alatt tágultam ki 10 ujjnyira 8:48 perckor született meg az én kicsi lányom. Szerencsére komplikáció nélkül! Kicsit hosszú lett, bocsi, de még most is dühít a piszkos magzatvíz...
2012. márc. 13. 19:07
 5/5 Atroposz ***** válasza:

Engem nem küldtek haza a 38.héten mert 45 km-re lakunk a kórháztól de megjegyezték hogy 2 hetet bent fogok nyaralni másnap megszültem.

Rendszertelenek voltak még a fájások azt hitték hogy jósló mert a ctg nem mutatott semmit.

2012. márc. 18. 09:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!