Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Szembetegseg miatt progis...

Mocyke87 kérdése:

Szembetegseg miatt progis csaszarom lesz. Tenyleg nem engednek vajudni? Miert?

Figyelt kérdés
2012. nov. 5. 08:30
 1/5 anonim ***** válasza:
20%
Ha nem engednek vajúdni a baba sokkot kaphat. Ha nem sürgősségi császárral szülsz szerintem bő 2 ujjnyiig hagynak szenvedni.
2012. nov. 5. 08:48
 2/5 anonim ***** válasza:
Nyilván félnek, hogy a szemed komolyabb károsodást szenved (pl vakság). Mivel programozott, így a kiírt, ill. várható szülés időpontja elő tervezik, hogy még véletlenül se legyen részed a vajúdás kemény részében.
2012. nov. 5. 08:50
 3/5 anonim ***** válasza:
50%
Mi pontosan a szembetegséged? 7+ dioptriával a barátnőm természetes úton szülhetett, igaz, nem az első választott dokijánál. De azért a progi durva, ha már császár is, jobb lenne, ha megvárnád a vajódást (a kitolás árthat a szemnek, de az sem minden esetben), mert a baba valóban sokkot kaphat, ha nem indul be a szülés folyamata a császárra...
2012. nov. 5. 10:00
 4/5 A kérdező kommentje:
rovidlato vagyok, -8.50 es -6.50. azt mondta a doki hogy nem nott meg a retinam rendesen es az erolkodestok nagyon konnyen leszakadhat.
2012. nov. 5. 10:13
 5/5 anonim ***** válasza:
De az erőlködés a kitolásnál van. Vajúdni nyugodtan lehetne szembetegséggel is. Úgyhogy szerintem a programcsászár csak a doki kényelme. Én nem hagynám, ragaszkodnék a szülés megindulásához. (Szerintem jobb a babának, ha megindul a szülés, még ha császár is a vége.)
2012. nov. 5. 21:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!