JackMolly kérdése:
Veszprémi kórházban lesz altatásos császárom. Hogyan fog zajlani? Mikor hozzák be hozzám a babát?
Figyelt kérdés
Tapasztalatokat várnék!Mikortól lehet szoptatni?Mikortól lehet velem a baba a szobában?köszi2012. szept. 6. 16:41
1/3 sumergo válasza:
A szombathelyi kórházban volt altatásos császárom (sürgősségi). Hogy Veszprémben mi a szokás, azt nem tudom, de az biztos, hogy én 14 óra után szoptathattam meg a lányomat, mert állítólag ennyi idő, mire kimegy az altatószer a szervezetből, gondolom ez ott is ennyi idő. Szhelyen a császárosok külön szobában vannak egy napig, utána kerülnek a babás szobába, úgyhogy addig nem voltunk együtt, csak szoptatni hozták, mikor már lehetett. Viszont 6 órával műtét után, mikor már teljesen magamnál voltam, odahozták nekem, velem volt, több mint két órát babáztam, csak nem szoptathattam, pedig nagyon szerette volna, egyfolytában kereste a cicit, a szívem szakadt meg... :-( Remélem valamit segítettem. Te választottad az altatást? Mert én nem, nekem az altató orvos ezt vállalta csak, mert véreztem, és tartott tőle, hogy nagyobb gond lesz, ezért nem adott gerincbe. :-(
2/3 A kérdező kommentje:
Szia! Nem én választottam.Sajnos a gerincproblémáim miatt nem engedik az érzéstelenítést gerincbe.Nagyon szomorú vagyok,hogy így alakult.Köszönöm a segítséged!
2012. szept. 8. 16:58
3/3 sumergo válasza:
Értem, hát sajnos akkor te sem tudsz mit tenni. :-(
Mielőbbi felépülést, és sok-sok babázást!!!
(Sok van még hátra?)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!