Szurkolnátok nekem? Holnapután lesz progis császárom és be vagyok ijedve picit!
Figyelt kérdés
Ma kell befeküdjek a kórházba, ott sajna nincs net, de ahogy lesz egy kis időm megírom, milyen volt, mekkora lett a pici lány... Csak már lennék túl rajta! Annyira bíztam benne, hogy megindul magától, de úgy látszik Ő jól érzi magát odabenn!:-) Remélem minden rendben lesz... Köszi!
Üdv, 38 hkm
2012. okt. 9. 03:49
1/10 VVMMvvmm válasza:
Világos.Szurkolok .Ezen ne múljon.
3/10 anonim válasza:
Sok szerencsét! Drukkolok! Ne félj, nem lesz semmi baj!
4/10 anonim válasza:
naná! :-))) persze, hogy minden rendben lesz! :-))))
5/10 A kérdező kommentje:
Köszi lányok, máris könnyebb picit!:-)
2012. okt. 9. 08:33
6/10 anonim válasza:
Nem rég szültem császárral. Sokkal nagyobb a füstje, mint a lángja, ne aggódj:) A szuri egyáltalán nem rosszabb, mint egy normál injekció, a műtétet nem érzed, utána kapsz fájdalomcsillapítót. Eközben a baba melletted szuszog:) Bátorság:)
7/10 anonim válasza:
Nekem is progis császárom volt. Egy fogorvosi vizit kellemetlenebb nála. Maga a műtét során semmit nem érzel gyakorlatilag, semmilyen rossz érzés nem történik veled, csak jó. Hiszen megmutatják majd a babádat, akire annyit vártatok. Megpuszilhatod, megsimizheted, s utána viszik mosdatni, mérni. Aztán apukával fényképezkedik, ismerkedik. A császár akkor kezd el rossz lenni, amikor elmúlik az érzéstelenítő jó pár órával később és akkor a friss seb bizony húzódik, fáj, nagyon nehéz mozogni vele még napokig. Próbálj a babára gondolni. Hogy néhány óra múlva a szemébe nézhetsz majd. Ez erőt fog adni. :))
8/10 anonim válasza:
Szia! Hol fogsz szülni? Nekem is progis császárom lesz csütörtökön. Minden rendben lesz, ne aggódj, első babám is császáros volt. Nincs egyáltalán rossz élményem, sőt...Nem fájt semmi, csak utána, ahogy írta itt egyik válaszoló. De akkor már nem érdekel, mert ott a kicsi babád. Én is szurkolok neked, hogy minden rendben legyen és szép élményed maradjon!
9/10 A kérdező kommentje:
Sziasztok! Köszönöm szépen a bíztató szavakat! 2012.10.12-én 11:42 perckor megszületett kislányunk Zoé Adrienn 3200 grammal, 54 cm-el, 10/10-es apgarral!:-) Tényleg nem volt olyan szörnyű a dolog, bár az első felkelés.pokoli volt, de Érte megérte!
Üdv, egy újdonsült anyuka:-)
2012. okt. 18. 10:40
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!