Melinda- kérdése:
Baj lenne ha érzéstelenítő nélkül szülnék?
Figyelt kérdés
1 hónap múlva szülök és nem szeretnék semmilyen fájdalomcsillapítást majd a fájdalomra..természetes szülést akarok és eddig úgy van hogy úgy is lesz..remélem smemi baj nem adódig addig.#érzéstelenítő.
2013. febr. 5. 15:45
11/16 anonim válasza:
Ha neked nem baj akkor nekem pláne:)viccet félretéve én sem kértem semmit és fájt,fájt ,de túléltem jobban féltem én a tűtől a gerincembe mint a szülési fájdalomtól:)
12/16 anonim válasza:
Én se kértem semmit. A vajúdás 28 óra volt és csak a végén adtak egy kis gázt, de anélkül is bírtam volna. Ráadásul hamarabb lábra tudsz állni epidurál nélkül.
13/16 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! :)
2013. febr. 5. 17:47
14/16 anonim válasza:
Én szerettem volna, de már nem volt rá idő. Utólag nem is bánom már.
15/16 anonim válasza:
Én nem kértem, nem is kaptam semmit. Fájt, de csodálatos élmény volt 3 hónapja. Szerencsére alig 4 óra alatt meglett a kisfiam. Neked is hasonlókat kívánok!
16/16 anonim válasza:
Én akkor kértem, mikor úgy éreztem, ott a világvége. Férjem elment szólni a szülésznőnek, a szülésznő bejött, megvizsgált, azt momndta még lehet róla szó( a végén, a kitolásnál, ha már jön a baba, akkor nem adják be), és elment szólni az altatós orvosnak. Mire visszaért, újra megvizsgált, közölte, hogy nem kell ide altató orvos, mert már jön a baba:) 4,5 óra volt vajúdással együtt, ki lehetett bírni, pedig oxitocint is kaptam, amitől még erősebbek a fájások.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!