Az epidurális érzéstelenítő beadása után kb. mennyi idő múlva születik meg a baba?
Figyelt kérdés
2012. nov. 13. 18:21
1/3 anonim válasza:
Az, hogy mennyi idő van még vissza nem az epiduráltól függ, hanem a méhszáj állapotától: 2 ujjnyi méhszájnál adják be, és 4 ujjnyinál már nem. Változó, hogy ki mennyi idő alatt tágul, az epit többször is adagolják a kanülön át, ha kell.
2/3 anonim válasza:
Nincs összefüggés, de az epi meggyorsítja a tágulást, viszont elnyújthatja a kitolást. Én mindkét gyerekemet EDA-val szültem, az elsőnél 1 óra volt a kitolás, de nem éreztem semmit, annyira hatott az epi. A másodiknál 16 perc alatt kint volt, de itt éreztem a fájásokat rendesen.
3/3 anonim válasza:
Nekem viszont leálltak a fájásaim tőle, szóval nem tágultam, amíg ki nem ment a hatása...úgyhogy megvártuk, és utána folytattuk tovább...így semmi haszna nem volt, csak volt másfél óra pihi közben... :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!