Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Baj lenne ha érzéstelenítő...

Melinda- kérdése:

Baj lenne ha érzéstelenítő nélkül szülnék?

Figyelt kérdés
1 hónap múlva szülök és nem szeretnék semmilyen fájdalomcsillapítást majd a fájdalomra..természetes szülést akarok és eddig úgy van hogy úgy is lesz..remélem smemi baj nem adódig addig.

#érzéstelenítő.
2013. febr. 5. 15:45
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
Miért lenne baj? :) Bár én nem kértem (mert a fájdalomtól úgy eltorzult a fejem, h megszólalni se bírtam, hálistennek maguktól hoztak és automatikusan beadták.)
2013. febr. 5. 15:48
 2/16 anonim ***** válasza:
Én is úgy szültem, semmit nem kaptam. Akkor bitang rossz volt, de mégis túléltem, és még tervezek szülni, nem ment el tőle a kedvem egy életre, hiába akkor azt mondtam, na én többet soha.
2013. febr. 5. 15:51
 3/16 anonim ***** válasza:
Én nem is kértem de nem is kaptam semmit! Viszont nálam gyorsan ment 4 óra volt össze vissza!
2013. febr. 5. 15:51
 4/16 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Már miért lenne baj???? Én mindenféle érzéstelenítő nélkül szültem, sőt még gátmetszést sem csináltak.

Boldog babavárást és komplikációmentes, könnyű szülést kívánok neked!

2013. febr. 5. 15:52
 5/16 anonim ***** válasza:
52%

Dehogy!!! Az a jo!! Szerintem a természetesség!! De én azt mondom hogy ha már nagyon nem birja a kismama akkor az nem árt se neki se a babának!!! Sőt ajánlani is szokták!!!!Sok boldogságot és jó egészséget nektek!!

8hetes km!!

2013. febr. 5. 15:53
 6/16 anonim ***** válasza:
Nálunk nincs is lehetőség semmilyen fájdalomcsillapításra!
2013. febr. 5. 15:58
 7/16 anonim ***** válasza:
100%
Már miért lenne? Én is úgy szültem!
2013. febr. 5. 15:58
 8/16 anonim ***** válasza:
100%
Mindhármat úgy szültem. Mire bementem a kórházba már esély se lett volna epit kérni más meg nem volt úgyhogy így jártam:) Azért túléltem :)
2013. febr. 5. 16:00
 9/16 anonim ***** válasza:
100%

mind a kettőt érzéstelenítés nélkül szültem, 17 hónap különbséggel

a következőt is így szülném, valóban nagyon fáj, de túl lehet élni és egy pillanatra sem ment el a kedvem a szüléstől az eddigi élményeim miatt

2013. febr. 5. 16:15
 10/16 anonim ***** válasza:
100%

Dehogy baj! Én kértem, de nem kaptam. Elfelejtette a doki. Mire megkérdeztem, hogy akkor mikor is kapom, azt mondta már késő, mert már teljesen ki vagyok tágulva. Így utólag nem is bánom, hogy nem kaptam, simán ki lehet bírni. A kismamák akik kaptak folyton csak panaszkodtak, hogy fáj a fejük még 1-2 héttel is szülés után. Barátnőm pedig úgy mesélt a szüléséről, hogy semmit sem érzett, észre sem vette, hogy megszült, csak a gyereksírásból tudta, hogy megvan a fia. Szerintem az sem jó.

Könnyű szülést neked!

2013. febr. 5. 17:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!