Baj lenne ha érzéstelenítő nélkül szülnék?
Szia!
Már miért lenne baj???? Én mindenféle érzéstelenítő nélkül szültem, sőt még gátmetszést sem csináltak.
Boldog babavárást és komplikációmentes, könnyű szülést kívánok neked!
Dehogy!!! Az a jo!! Szerintem a természetesség!! De én azt mondom hogy ha már nagyon nem birja a kismama akkor az nem árt se neki se a babának!!! Sőt ajánlani is szokták!!!!Sok boldogságot és jó egészséget nektek!!
8hetes km!!
mind a kettőt érzéstelenítés nélkül szültem, 17 hónap különbséggel
a következőt is így szülném, valóban nagyon fáj, de túl lehet élni és egy pillanatra sem ment el a kedvem a szüléstől az eddigi élményeim miatt
Dehogy baj! Én kértem, de nem kaptam. Elfelejtette a doki. Mire megkérdeztem, hogy akkor mikor is kapom, azt mondta már késő, mert már teljesen ki vagyok tágulva. Így utólag nem is bánom, hogy nem kaptam, simán ki lehet bírni. A kismamák akik kaptak folyton csak panaszkodtak, hogy fáj a fejük még 1-2 héttel is szülés után. Barátnőm pedig úgy mesélt a szüléséről, hogy semmit sem érzett, észre sem vette, hogy megszült, csak a gyereksírásból tudta, hogy megvan a fia. Szerintem az sem jó.
Könnyű szülést neked!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!