Ha érzéstelenítő nélkül szülsz, és szükség van gátmetszésre, akkor érzéstelenítő nélkül vág a doki?
Figyelt kérdés
2012. okt. 27. 19:12
1/10 anonim válasza:
Oda adnak helyi érzéstelenítőt egy tolófájás közben, a következő fájásnál pedig vág. Így nem fáj!
2/10 anonim válasza:
Amikor még én szültem, nem adtak semmilyen érzéstelenítőt. Amikor vágtak, már annyira elzsibbadt a gát, hogy nem éreztem semmilyen fájdalmat. Sőt, még a varrást sem.
Csak ma ilyen félősek a szülő nők.
3/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat Lányok:)
2012. okt. 27. 19:19
4/10 anonim válasza:
lidocain injekciót nyomnak be, de ez szinte már semmi a tolókhoz képest, én észre se vettem, pedig adtak.
5/10 anonim válasza:
Hát én kétszer szültem, de nem emlékszem hogy érzéstelenítőt adott volna a doki a gátmetszés előtt de a vágásra sem emlékszem mert azt fájáskor csinálta . A varrásnál adott érzéstelenítőt, de semmit sem ért...
6/10 anonim válasza:
Nekem sem adtak,kettőt vágtak rajtam,éreztem,de pont fájásközben vágtak,így a nagyobb fájdalom elnyomta,gondolom. Lidokain ijnekciót csak a varrás előtt kaptam,de mivel repdetem is,belül is varrni kellett,így mondhatom,hogy az sem sokat enyhített. Túl lehet élni mindent,mi nők hihetetlen szívósak vagyunk :-)
7/10 anonim válasza:
NEM. Nekem adtak érzéstelenítőt, de sem a szurit, sem a vágást nem éreztem. Sőt, a sokak által leírt feszítést sem éreztem gáttájékon, szerintem az érzéstelenítő miatt. 4 kilós babám lett. Ja, és olyan gyorsan metszette, alig volt egy másodperc egy ollócskával. Nekem sokat segített, onnan egy nyomásra meglett a baba.
8/10 anonim válasza:
Tolófájás közben vág, így nem érzed a vágást. Amikor megszületett a baba az első kérdésem az volt, hogy tán nem kellett vágni? Férjem mondta,dehogynem, csak nem érezted:) De akkor már éreztem a kellemetlen szúrkálást, az volt a varrás. Az egész szüléshez képest a vágás-varrás csak símogatás :)
9/10 anonim válasza:
Én nem kaptam semmilyen érzéstelenítőt, vágás előtt sem. Az igaz, hogy akkor vágnak, mikor fájás van, de én így is éreztem. Olyan volt, mikor elvágod a kezed. Először nem fáj, de érzed, hogy megtörtént, majd később kezd el fájni. Mivel akkor pont jött a fájás, nem tudtam a vágásra koncentrálni. A varrásnál adtak 2 lidocaint is, de így is nagyon fájt. A varratszedésnél nem adtak semmit, de az nem is fájt.
10/10 krisztina24 válasza:
Szia!
Én áprilisban szültem,nálunk adtak érzéstelenítőt a vágáshoz is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!