Ti kiabáltatok szülés közben? Létezik olyan, hogy vki érzéstelenítő nélkül szül és egy hangja sincs?
Figyelt kérdés
Én elsőnél üvöltöztem. Másodiknál csak az utolsó 10 percben.2012. nov. 2. 20:37
1/12 anonim válasza:
Elsőnél minden fájdalomcsillapítás nélkül egy hangot adtam csak ki, az utolsó nyomásnál, pedig azt hittem, végigsikítom majd. Valahogy nem kellett ordítanom, pedig fájt, nagyon.
2/12 anonim válasza:
Mindkét gyerekemet érzéstelenítő nélkül szültem.Az elsőnél egy hangom nem volt,nem mertem kiabálni.A másodiknál volt egy kis hangom kb,az utolsó 15 percben.(ebből 5 perc volt a kitolás)
3/12 anonim válasza:
Szia.Én érzèstelenítő nélkül szültem,és hang nélkül.Mikor jöttek a tolófájások csak szuszogtam,azt erősebben .Első baba,hamar megszületett.
4/12 A kérdező kommentje:
Ügyesek vagytok:) Én az elsőt végig üvöltöttem:)) bár méhnyakrapedésem is lett, gondolom az is rátett egy lapáttal.
2012. nov. 2. 21:05
5/12 anonim válasza:
Én három gyereket szültem, érzéstelenítő nélkül. Egyiknél se kiabáltam, csendben szültem. Üdv, 3fiús anyuka.
6/12 anonim válasza:
Két gyereket szültem. Érzéstelenítő nélkül. Csak halkan nyögtem a végén, amikor kitolás volt. Fájásoknál nagyokat szuszogtam. Én olyan szégyenlős féle vagyok, féltem hangosan kimutatni a fájdalmat. Habár a másodiknál ordítottam volna, de akkor dühömben:) Szülésznő lenyafkázott,amikor nem bírtam felállni. Azt mondta 1 órája jöttem be, keljek felfele, itt még nem lehet szülés. Óráim vannak.Tévedett, az utolsó pillanatban ért oda a doki, majdhogynem a takarítónő és a férjem jelenlétében szültem...ne mondjam mivel nem volt idő készülni, szanaszét repedtem, hát fájt. De dühös is voltam.
7/12 anonim válasza:
Érzéstelenítő nélkül szültem kétszer. Egyik sem volt éppen gyors szülés. Az elején még igyekeztem uralkodni magamon, és csendben maradni, de volt egy pont, amin túl már semmi nem érdekelt, főleg a külvilág véleménye nem, és minden fájás alatt hangosan nyögtem. Legalábbis így rémlik, mert már azt sem tudtam, hol vagyok, kik vannak körülöttem, csak múljon már a fájdalom... Az utolsó pár óra, amikor már egymást érték a fájások, így telt el.
8/12 anonim válasza:
Nekem eszembe sem jutott ordítani,pedig fájt rendesen.Szerintem habitus kérdése,valaki akkor is felüvölt ha beveri a lábát.
9/12 anonim válasza:
Mindkét lányomat érzéstelenítés nélkül szültem.
Első 17 óra vajúdás, az utolsó 2 órábannagyon keméyn volt de nem üvöltöttem,inkább ilyen hangosabb artikulálatlan hang jött ki belőlem
Második 22 hónappal később, könnyű szülés egy hang nélkül
10/12 anonim válasza:
Szia! Én nem kiabáltam csak nagyon sírtam. anya és a férjem is bent volt.(anyukám ott dolgozik).Nekik mondtam sírva hogy:"miért hagyjátok hogy ennyire szenvedjek?.:) Aztán azt vettem észre hogy hol egyik hol másik tűnik el. Nem bírták látni ahogy szenvedek. Hamar meglett ugyan de a doki mondta tán' anyának hogy elhiszi hogy brutálisan fájt mert állítólag a méhszájam a baba feje mögé került. Elég nehezen tudtam vizuálisan elképzelni de aztán elmagyarázták hogy annyit tesz,: már bújt volna de nem volt kijárat. Szóval még előrángatta a méhszájamat addig üvöltöttem, lefogtak stb.A fél szülészet a csodámra járt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!