Ti kiabáltatok szülés közben? Létezik olyan, hogy vki érzéstelenítő nélkül szül és egy hangja sincs?
Figyelt kérdés
Én elsőnél üvöltöztem. Másodiknál csak az utolsó 10 percben.2012. nov. 2. 20:37
11/12 anonim válasza:
első szülésem volt nagyon fájt 3 napi vajudás után egy hangot nem adtam ki érzéstelenités nélkül . mégis életem legszebb élménye volt.
12/12 anonim válasza:
Erzestelenito nelkul szultem elhuzodo majdnem 2 napos vajudas utan es nem kiabaltam..erom sem volt hozza.Nyogtem nagyokat hangosan nem kiabalni nem volt erom.....
az elejen meg nem volt iert kiabalni a kozepen csak az Istenem jajj Istenem hangott el joparszor a vegen mar erre sem volt erom....kuzdottem az eletunkert szo szerint, mert azt hittem nem elem tul.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!