Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Csak nekem volt rossz élmény...

Csak nekem volt rossz élmény a szülés?

Figyelt kérdés
Itt szinte csak olyanokat olvasok hogy 'jaj mekkora élmény a szülés' meg hasonlók.Tudom vannak akik könnyedén szülnek,sajna nekem sz@r volt de nagyon! Megindított szülésem volt.Egyből 2 perces fájásaim lettek,burokrepesztés után meg még erősebb.Ez több órán keresztül tartott.A kitolás csak háromnegyed óra volt,na az szinte leányálom volt mert már tudtam hogy mindjárt vége lesz.Mégcsak 3 hónapos a kislányom de már a második babáról kérdeznek.Háát nagyon meggondolom talán pár év múlva.Leszögezném hogy nagyon vártuk a Babát,5 év után a második lombikkal
2013. jan. 25. 12:12
1 2 3 4
 31/35 anonim ***** válasza:
Hát ez így alakult, van aki szerencsésebb. Nekem pl a második szülés úgy alakult, hogy reggel 5-kor felébredtem itthon, s reggel 7:00-kor megszületett a kisfiam. De hiába tartott csak nagyon rövid ideig, vagy lehet, hogy pont amiatt, nagyon "észnél" voltam. Amikor kibújt, s mutatták, épp csak rápillantottam, de igazából nem akartam akkor megnézni, csak örültem, hogy túl vagyunk rajta, és hogy egyikünknek sem lett semmi baja. Nem volt az az eufórikus érzésem, mint az első szülésnél, ami reggel fél 9-kor kezdődött (indított volt burokrepesztéssel), s délután fél 4-ig tartott. Első szülés után a felépülés volt szörnyű élmény nekem, de mégsem tudta elvenni a kedvem az egész, hogy szüljek újra 2 évvel később. Nagyon-nagyon jó a 2 gyerekes lét. :-) Viszont, a második szülés után azon kívül, hogy milyen jó, hogy egészséges és minden rendben van a babával, annak örültem második legjobban, hogy soha, de soha nem kell újra átmennem ezen, mert nem leszek többet terhes. :-)) Szóval egyáltalán nem bánom, hogy nem lesz több 9 hónap és szülés.
2013. jan. 26. 21:14
 32/35 anonim ***** válasza:
100%

Ja, és nekem igen, akkora élmény volt az első szülés, az egész 9 hónapnak a lezárása, és hogy képes voltam megcsinálni, hogy a szülőágyon mondtam a férjemnek, hogy ez tök jó volt, jöhet a következő. Na de mondom, ha nekem elmondják előtte, hogy milyen lesz a szülés utáni 6-8 hét, hát kétszer meggondolom, hogy akarom-e. Persze most már, hogy itt egy 2,5 éves gyönyörűség és egy fél éves picuri, tuti nem gondolnám meg magam, tök jó, hogy vannak. :-)

S én jobban féltem a második szüléstől, mint az elsőtől, mert már tudtam, hogy milyen. Ráadásul a bizonytalanság ugyanúgy ott van, hiába szültél már egyszer, nem tudod, hogy hogy és mikor fog kezdődni, milyen lesz. Az meg elég ijesztő volt a másodiknál, hogy nem éreztem, hogy ilyen közel vagyok hozzá, alig bírtam felmenni a kórházi lépcsőn, beszállni a liftbe, mire odaértünk a szülőszobához, már eltűnt a méhszáj. Ha mindez a kocsiban ér minket, és a férjem mellett indul meg a szülés... belegondolni is rossz.

2013. jan. 26. 21:19
 33/35 A kérdező kommentje:
Köszönöm Mindenkinek!
2013. jan. 30. 15:18
 34/35 anonim válasza:
100%
sziasztok. csak most találtam meg ezt a topikot és gondoltam válaszolok.nekem is rossz élmény volt a szülés, még ha amiatt nem is vagyok igazi nő. nekem sürgősségi császárom volt, majd utána 2 életmentő nagy műtétem végül a méhem nélkül 2 hónap után távoztam a klinikáról.én annak örültem, hogy túl éltük mindketten.szóval igazi nő ide vagy oda, nem volt nagy élmény.
2014. jan. 7. 16:23
 35/35 anonim ***** válasza:
Azt kell mondjam, hogy attól is nehezebb, hogy nagyon kevés segítséget, információt adnak, de azt sem szabad feledni, hogy mindenkinek más a fájdalom küszöbe, így lehet valaki üvölt, míg a szomszéd ágyon pár sóhajtással megszül a másik kismama. A megértés teljes hiánya is eléggé aggasztó, pláne mikor olyan nővér szól be, hogy:"Nem fáj az annyira." Aki még sosem szült....
2022. ápr. 3. 16:40
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!