Csak nekem volt rossz élmény a szülés?
Ja, és nekem igen, akkora élmény volt az első szülés, az egész 9 hónapnak a lezárása, és hogy képes voltam megcsinálni, hogy a szülőágyon mondtam a férjemnek, hogy ez tök jó volt, jöhet a következő. Na de mondom, ha nekem elmondják előtte, hogy milyen lesz a szülés utáni 6-8 hét, hát kétszer meggondolom, hogy akarom-e. Persze most már, hogy itt egy 2,5 éves gyönyörűség és egy fél éves picuri, tuti nem gondolnám meg magam, tök jó, hogy vannak. :-)
S én jobban féltem a második szüléstől, mint az elsőtől, mert már tudtam, hogy milyen. Ráadásul a bizonytalanság ugyanúgy ott van, hiába szültél már egyszer, nem tudod, hogy hogy és mikor fog kezdődni, milyen lesz. Az meg elég ijesztő volt a másodiknál, hogy nem éreztem, hogy ilyen közel vagyok hozzá, alig bírtam felmenni a kórházi lépcsőn, beszállni a liftbe, mire odaértünk a szülőszobához, már eltűnt a méhszáj. Ha mindez a kocsiban ér minket, és a férjem mellett indul meg a szülés... belegondolni is rossz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!