Ha csak rajtad múlna császárral vagy hüvelyen szülnél?
Figyelt kérdés
2013. jan. 24. 20:35
21/26 anonim válasza:
Két sima szülés után, a harmadikat is úgy szeretném. Én félek az Eda-tól, és a kockázatoktól, plusz nem hiányzik egy vágás a hasamról se. Remélem sikerül most is!
22/26 anonim válasza:
Mikor már több mint 10 órája vajúdtam, azt mondogattam bárcsak betolnának a műtőbe és kiszednék belőlem a gyereket, azt hittem nem élem túl azt a fájdalmat. Végül 19 óra vajúdás lett belőle, a végén oxival, fájdalomcsillapítás nélkül. Most már azt mondom, ha fizetnének sem választanám a császárt, hacsak nem a babám vagy az én egészségem forogna kockán. Hihetetlenül nagy élmény a hüvelyi a szülés, bármilyen fájdalmas is!
23/26 anonim válasza:
3 hüvelyi szülésen vagyok túl, nagyon szeretnék negyediket is de nagyon nagyon nem szeretnék többet szülni pedig viszonylag gyors szüléseim voltak (7 óra 5 óra ) mégis aNNYIRA ROSSZ élmény volt maga a szülés és utána a regeneráció meg a következmények ( 4 kiló feletti babák 3 gátmetszés begyulladt majd heges gátvarrat felszántottak belül is stb.) hogy csak akkor vállalnék még 1 et ha vki megmondaná hogy tuti császár lesz, ilyen meg ugye nincs úgyhogy maradunk így 3 gyerekkel.
24/26 anonim válasza:
2 fiút szültem simán, és akárhány gyermekem is lesz, mindegyiküket így szeretném. Fájdalmas, de nagyon jó emlékek maradtak, alig várom a következőt. :) A császártól irtózom, a kicsinél rossz lett egy NST és szó volt róla, hogy azonnal császár, de szerencsére megúsztuk.
6 óra volt az első, 12 óra a második.
25/26 anonim válasza:
Hüvelyi.
A másodiknál szóba került a császár, könyörögtem, hogy szedjék ki, mert meghalok.
Végül az utolsó utáni pillanatban meglett simán.
De örülök neki, mert szülés után nem volt segítségem.
26/26 anonim válasza:
Lassan 7 hónapja szültem császárral. Ha lenne tesó, csak császár, nagyon hamar felépültem, 4. napon már ment minden (óvatosan), 2. naptól 1 ágyasban voltunk rooming-inben és semmi gondunk nem volt. Alig volt gyermekágyi vérzésem, a hegemet már most szinte keresni kell és hát ugye nem változott semmi odalent :) Mielőtt valaki elítélne, indításom volt terminus túllépés miatt, nem tágultam oxira sem , így szerencsére 8 óra után a dokim mondta, hogy szerinte itt semmi nem fog történni magától, na én ezt a mondatot vártam, féltem a szüléstől, de így csodálatos és fájdalommentes élmény maradt a szülés. Műtétnél derült ki, hogy nem jól volt a buksija és a méh passzív szakaszát nyomta, így nem tágulhattam semmit....Szóval, császár :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!