De császárom lett sajnos komplikáció miatt. Volt nagy ijedelem.
Úgyhogy azt gondolom most már, hogy tök mindegy, tőlem az orromon is kiszedhetik, csak egészségesen megússzuk.
2013. jan. 24. 21:01
12/26 anonim válasza:
Hagyományos úton. Egy császárom már volt, és szeretném a másikat is megtapasztalni.
2013. jan. 24. 21:22
13/26 anonim válasza:
Még terhesség előtt mindig azt mondtam, hogy jobb lenne császárral, majd terhesség alatt nem is gondolkoztam ezen, végül hüvelyi úton született, és nagyon örültem neki. Most azt mondom, hogy ha lesz(nek) következő babám(babáim), őket is hüvelyi úton szeretném majd megszülni.
2013. jan. 24. 21:22
14/26 anonim válasza:
Nekem volt már hüvelyi, és császárom is. Lehet lepontozni, de én csak császárral szülnék. Gyorsabban felépültem, mint a természetes szülés után.
2013. jan. 24. 21:25
15/26 anonim válasza:
Remélem a 3. is természetes lesz.
2013. jan. 24. 21:26
16/26 anonim válasza:
Az elsőt simán szülten, gátmetszéssel! Második császár, muszáj volt a baba miatt és miattam is!Sajnos így alakult! Rengeteg komplikációm volt, és utána 2 hétig olyan fejfájásom hogy, alig tudtam ellátni a kisfiam. 1000X inkább hüvelyi mint egyszer császár!
2013. jan. 24. 21:41
17/26 anonim válasza:
Hüvelyin!!!
Első hüvelyi volt, második császár, a császártól alapból is írtóztam, de nehezebben is viseltem, pedig a hüvelyi sem volt fáklyás menet...
2013. jan. 24. 21:41
18/26 anonim válasza:
Mindenképpen hüvelyit választanám.
Az más kérdés hiába választottam végül császár lett :(
2013. jan. 24. 21:46
19/26 frászkarikaborsó válasza:
Hüvelyi! Egyszer már végigcsináltam, a másodikat is így szeretném. Illetve a szeretném az túlzás, mert baromira fájt, jobb lenne ha fájdalommentesen kivarázsolódna, de ilyen opció nem volt :)
2013. jan. 24. 21:53
20/26 anonim válasza:
Én hüvelyen keresztül szeretnék szülni,de ha esetleg valami gond lépne fel a terhesség végén és a császár mellett döntene az orvos,akkor kénytelen lennék azt is elfogadni.De én hüvelyi szülést szeretnék,mert azért a gát szerintem sokkal gyorsabban gyógyul mint a császáros seb,és így hamarabb helyre jönnék és hamarabb tudnám rendesen ellátni a babámat és nem tartana olyan sokáig a lábadozás mint a császár után.
De sajnos ezt nem én fogom eldönteni,minden esetre megpróbálok felkészülni amennyire lehetséges minden eshetőségre!!
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!