Elfolyt a magzatvíz, ami már zöld volt, és amúgy is másnapra voltam kiírva császárra farfekvés miatt. Így nem szerdán, hanem kedd reggel született a kislányunk.
2013. jan. 21. 20:50
2/11 anonim válasza:
Pre-eklampsia, ikrekkel.
2013. jan. 21. 20:59
3/11 anonim válasza:
Placentaleválás.
2013. jan. 21. 21:35
4/11 anonim válasza:
Itthon elfolyt a magzatvíz, ami zöld volt. Bár ettől függetlenül 16 órát vajúdtam, mire a kisfiam szívhangja kétszer is kritikusan leesett. Nem vártak tovább, toltak a műtőbe.
2013. jan. 21. 23:28
5/11 anonim válasza:
a sürgősségi császár azt jelenti, hogy nem volt tervezett a császármetszés? tehát nem programozott?
mert ha igen, akkor én is ebbe a csoportba tartozom
én kaptam edát, és ez leállított a folyamatot, a tágulást és a fájásokat is, aztán nálunk is leesett kétszer a szívhang, ezután műtöttek, de a zárón az állt, hogy relatív téraránytalanság (4 kg-os baba, 38-as fejjel)
2013. jan. 21. 23:33
6/11 anonim válasza:
Nem feltétlenül jelenti! Attól még,hogy nem programozott, nem lesz sürgősségi.
A sürgősségit altatásban csinálják általában!
Nálam nem igazán mozgott a babám, kiderült többször rajta volt a köldökzsinór. 8:15 körül értünk be a kórházba, 9:40-kor már ki is kapták! Szerencsére! Ezen múlott az élete és az egészsége!
2013. jan. 22. 05:33
7/11 anonim válasza:
Rá volt tekeredve a ködök zsinór a nyakára, mellkasára, minden fájáskor elment a szívhang. Egyszer csak alig jött vissza....kb. 60 -as volt a baba pulzusa, mikor műtőbe vittek.
2013. jan. 22. 09:17
8/11 anonim válasza:
Magas volt a vérnyomásom a terhesség felétől, a vége felé durván vizesedtem, és a 40. héten a kontrollon vették észre, hogy toxémiás lettem. A vérnyomásom az egekben és fehérje volt a vizeletemben. :( Azonnal császároztak, de nem altatásban.
2013. jan. 22. 13:56
9/11 anonim válasza:
Este 9kor elfolyt a vízem, a fájások nem voltak rendszeresek. Másnap reggel 9kor burkot repesztettek, kaptam oxyt. Beálltak a fájások 2 percesre, szépen tágultam, aztán csak nem jött. Hirtelen leesett a szívhang, a dokim nem kockáztatott, megcsászározott. Kiderült, hogy a köldökzsinór a nyakán volt. 12:43kor született meg a kisfiam, egészségesen.
2013. jan. 22. 13:56
10/11 anonim válasza:
Nekem 180/ 120-as vérnyomásnál azonnal úgy döntöttek, hogy császároznak ... hiába próbálták lejjebb vinni, csak feljebb ment ... sajna az én hibámból, mert bepánikoltam. Letelt 40.hetet követő nap be kellett feküdjek. Reggel bementem, estére császár is lett, pedig nem így akartam ...
Nem altattak, csak gerincérzéstelenítést kaptam. Mindent hallottam végig.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!