Hogy érezted magad szülés előtt? Milyen volt a hangulatod, volt valami jele, hogy hamarosan megindul a szülés?
Figyelt kérdés
Ma egész nap semmihez sincs kedvem, fáradt vagyok, "szétesek" érzésem van. A hasam szinte egész nap keményedik, vagy görcsöl. Lehet, hogy nemsokára beindul a szülés? Jó lenne, mert vasárnapra vagyok kiírva...2013. jan. 24. 14:40
11/13 anonim válasza:
Amikor nekem beindult a szülés, aznap úgy éreztem nem visznek a lábaim, aztán elkezdett a hasam fájni, mint a jósló fájás, de nem szűnt meg, másfél órán át egyfolytában fájt. Aztán később a hátam és este jöttek a fájások. Egyébként aznap és előtte nap csak akkor mozgott a baba, ha piszkáltam, mert megijedtem, hogy miért nem mocorog. Remélem közel a szülés! :) Jó babázást!
12/13 anonim válasza:
Én reggel vettem észre hogy rózsaszínes a folyásom, éjjel iszonyat sokat mentem wcre, ennyi erővel ott is alhattam volna :D. de már az előző éjjelek is így teltek.
13/13 anonim válasza:
Utolsó éjszaka már szinte semmit sem aludtam. Kényelmetlen volt mindenhogy, a hasam nem fájt, csak kemény volt. Délelőtt sokat pihentem és 12.15-kor elfolyt a magzatvíz. 17.35-kor már fogtam a babám.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!