Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Nektek mikor tűnt el a felszív...

Nektek mikor tűnt el a felszívódó varratt helyén keletkezett csomó?

Figyelt kérdés

12 hete szültem, tegnap voltam újra orvosnál. A hüvelybemenetnél van 2 csomó, ami a varrásból maradt. A dokim azt mondta várjunk még 3 hónapot, ha nem zavar/fáj, talán felszívódik. Vágni nem akar (én sem), csak ha muszáj. Azt mondta 2 öltés akkor is maradna.

Nektek -ha volt ilyen- mi lett a vége?

2013. jan. 24. 14:17
 1/3 anonim ***** válasza:

Csak a saját tapasztalatomat tudom leírni, de ez nem azt jelenti, hogy nálad is ez lesz.

Nekem a felszívódó varratoknál, a hüvelybemenetnél 2-3 ilyen csomó maradt, és a 6 hetes kontrollon mondta a doki, hogy leecsetelné, de mivel szoptatok, nem lehet. Majd később. A vége az lett, hogy ezekből a csomókból kis nyelvszerű képződmények lettek, tehát elkezdtek hosszában nőni. Egyébként nem zavar, nem érzem, csak csúnya. A doki azt mondta nem lehet már mit tenni, csak hüvelyplasztikát csináltatni, ha annyira zavar a látvány. Lehet, hogy mégis jobb az a varrat, ami nem felszívódó. Egyébként 3 éve szültem.

2013. jan. 24. 14:24
 2/3 anonim ***** válasza:

Én mindig kiszedettem. Egyébként a csomó elvileg leesik, de engem nyomott, úgyhogy nem vártam meg.

(Nem értem, miért nem szedte ki)

2013. jan. 24. 14:26
 3/3 anonim ***** válasza:
3-4 héten belül fel kell szívódnia, ha valamiért nem később már nem nagyon szokott és gyakran sipoly okoz. Ha nem szívódik fel ki kell szedni.
2013. jan. 24. 14:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!