Nektek mikor tűnt el a felszívódó varratt helyén keletkezett csomó?
12 hete szültem, tegnap voltam újra orvosnál. A hüvelybemenetnél van 2 csomó, ami a varrásból maradt. A dokim azt mondta várjunk még 3 hónapot, ha nem zavar/fáj, talán felszívódik. Vágni nem akar (én sem), csak ha muszáj. Azt mondta 2 öltés akkor is maradna.
Nektek -ha volt ilyen- mi lett a vége?
Csak a saját tapasztalatomat tudom leírni, de ez nem azt jelenti, hogy nálad is ez lesz.
Nekem a felszívódó varratoknál, a hüvelybemenetnél 2-3 ilyen csomó maradt, és a 6 hetes kontrollon mondta a doki, hogy leecsetelné, de mivel szoptatok, nem lehet. Majd később. A vége az lett, hogy ezekből a csomókból kis nyelvszerű képződmények lettek, tehát elkezdtek hosszában nőni. Egyébként nem zavar, nem érzem, csak csúnya. A doki azt mondta nem lehet már mit tenni, csak hüvelyplasztikát csináltatni, ha annyira zavar a látvány. Lehet, hogy mégis jobb az a varrat, ami nem felszívódó. Egyébként 3 éve szültem.
Én mindig kiszedettem. Egyébként a csomó elvileg leesik, de engem nyomott, úgyhogy nem vártam meg.
(Nem értem, miért nem szedte ki)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!