Hogy érezted magad szülés előtt? Milyen volt a hangulatod, volt valami jele, hogy hamarosan megindul a szülés?
Szia! Én csak annyit vettem magamon észre, hogy nem tudok enni aznap, sőt szülés után 2 hétig nem is ettem jóformán semmit:)
Ha keményedsz, az nagyon jó jel:)
Könnyű szülést:)
Köszi! :)
Étvágyam talán nekem is csökkent valamellyest, legalábbis ahhoz képest, hogy kb. 2hete még mindent megettem volna. Keményedni már régóta keményedek, de főleg éjszaka, ma viszont meglepően sokat napközben is.. Tegnap még takarítottam, ma már felállni sincs kedvem a székből. Remélem hamarosan kibújik a kisfiam :)
Na nekem pont amikor "jeleket" véltem felfedezni, akkor sosem indult.
Mindháromszor akkor, amikor nem számítottam rá, és jósló terén is "szélcsend" volt.
41. héten szültem, az ég világon semmi előjele nem volt.
Reggel arra keltem, hogy szivárog a magzatvíz.
Nekem is így kezdődött a 38. héten. Keményedtem egész nap. és estére ici-pici fájás is kísérte. 22:30-kor elfolyt a magzatvíz, reggelre babáztam!
Szorítok neked, írd meg, hogy alakult a dolog!!!! :) :) :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!