Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Anyukák, milyen a szülés...

Anyukák, milyen a szülés elötti beöntés?

Figyelt kérdés
Nagyon rossz,hogyan zajlik,mit csinàlnak pontosan?
2013. jan. 23. 21:24
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
100%

Egyáltalán nem rossz,csak kellemetlen,ki lehet bírni.

Meg akkor nem is azon fog járni a fejed,hogy az milyen,hanem azon hogy szülni fogsz :D

Amugy ugy zajlik,hogy egy infúziós zsákba enged langyos vizet,és egy kis beöntő csövet dug a fenekedbe,és ezt a vizet beleengedi.Majd ahogy fogy a víz,telítődik a végbeled,akkor kicsit feszít majd,és rohanhatsz a wc-re.

Szóval túl lehet élni!Nem fáj!Ezen ne aggódj! :)

2013. jan. 23. 21:28
 2/14 anonim ***** válasza:
Már legtöbb helyen nem is beöntést adnak, hanem egy kúpot. Én is azt kaptam. Szerintem sokkal jobb megoldás.
2013. jan. 23. 21:31
 3/14 anonim ***** válasza:
Én kaptam beöntést, semmi rossz emlékem nem maradt róla. Egyáltalán nem fáj, nekem nem is igazán feszített. Én végig azon agyaltam, hogy el fogok-e érni a wc-re. :) Elértem!
2013. jan. 23. 21:36
 4/14 anonim ***** válasza:
Ha hiszed, ha nem, én ezt vártam a legjobban, mert már 2-3 napja székrekedéssel küszködtem, hashajtót meg nem akartam bevenni. Megkönnyebbültem. Fizikailag semmi extra, nem kellemes, de nem fáj egyáltalán, és összesen fél perc sincs szerintem.
2013. jan. 23. 21:39
 5/14 anonim ***** válasza:
Nem tudom egyik gyerekemnél sem volt rá idő.
2013. jan. 23. 21:43
 6/14 A kérdező kommentje:
Köszi mindenkinek,kicsit megnyugodtam...
2013. jan. 23. 21:45
 7/14 anonim ***** válasza:

Hol fogsz szülni? Ott kérdezz rá.

Én hármat szültem, se beöntést se kúpot nem kaptam soha.

(Bp, Szent Imre)

2013. jan. 23. 21:45
 8/14 anonim ***** válasza:
Kicsit kellemetlen, de egyáltalán nem szörnyű.
2013. jan. 23. 21:48
 9/14 anonim ***** válasza:

Kicsit kellemetlen, de egyáltalán semmi rossz emlékem nincs róla, sőt én is megkönnyebbültem, mert szépen lezuhanyoztam utána és olyan igazán tiszta érzésem volt.

A cső nagyon vékony, feszítésre sem nagyon emlékszem.

És én azt a tippet kaptam, hogy próbáljam tartogatni egy kicsit, mert segíti a langyos víz a tágulást! Úgyhogy én erőm szakadtáig visszatartottam...4 óra alatt meg is lett a lánykám, pedig több mint 4 kg volt :)

2013. jan. 23. 23:05
 10/14 anonim ***** válasza:

jó érzés. langyos vízzel csinálják és ha az embernek székrekedése van, akkor egy áldás!

utána meg nem kell félni hogy kimegy valami szülés közben. kisebb lesz az esély rá

persze arra kell figyelni hogyha wc-re rohansz és utána felállsz ne menj ki még rögtön hanem maradj ott a wc-ben mert lehet hogy nem jött ki minden és baleset ér :D

2013. jan. 24. 00:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!