Anyukák, milyen a szülés elötti beöntés?
A legtöbb helyen már nem kötelező a beöntés (vagy kúp), szerencsére.
Én nem tartom jó dolognak a beöntést, nekem már többször csinálták már műtétek előtt, és eléggé kellemetlen volt.
Szülésnél nem kértem, és nem is volt "baleset". Barátnőm kért beöntést, mert úgy hallotta, hogy ezzel el lehet kerülni, hogy nyomáskor más is kijöjjön a babán kívül. Hát sikerült elég rendesen összecsinálnia magát (meg a dokit), mert a beöntés után közvetlenül nem jött ki minden, hanem utána még órákig hasmenése volt, de ugye a tolófájások közben már nem lehetett kiszaladgálni wc-re.
Én a szülés előtt itthon elvégeztem a "dolgomat".
Aztán a kórházban kaptam kúpot..de igazából már így nem is volt szükség rá:)
A beöntésről csak hallottam.Azt mondják ki lehet bírni,nincs benne semmi extra.
Máskülönben ha meg már az ember a szülőszobán van,annyi minden történik hirtelen,hogy a legkisebb problémád az lesz,hogy milyen a beöntés:)
Szia!
Egy picit kellemetlen érzés, de nem kell tőle félni!
Anyu a mai napig neveti az alábbi telefon-beszélgetést (8. napja feküdtem a kórházban túlhordással): "- Szia Kislányom! Mi újsá...????" "- Bocs Anyu, most kaptam beöntést, SÜRGŐS DOLGOM VAN!!!" Ezzel megszakítottam a vonalat... Kb. 2 másodpercen múlt... :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!