A békés csabai kórházban, kötelező e a beöntés? Vagy inkább kúpot adnak? És hogyan zajlik ott egy szülés?
Két hete szültem Békéscsabán, igen kötelező a beöntés. Persze elképzelhetőnek tartom, hogy azt mondja valaki, ő nem kér beöntést, hanem oldják meg másképp, de szerintem a szülésnél nem a beöntés a legrosszabb, kibírható, nincs utána gond vele. Ráadásul igazán emberségesen csinálják, odafigyelnek rád.
A szülés: Ha bemész, egy szülésznő megvizsgál, majd egy doki is, aztán bemész a vajúdószobába. Igazán jól felszerelt, minden van, ami az alternatív vajúdásnál szükséges. Veled lehet a férjed is.
Ha itt az idő, újra megvizsgálnak, aztán felfekszel a szülőágyra, és hívják az orvosodat.
Szia!
Én ma vagyok 40. hetes, és én is Csabán fogok szülni. (ha végre a kislányunk is úgy akarja :) )
Neked van fogadott orvosod?
Egyébként voltunk szülőszoba látogatáson, és tényleg nagyon jól felszerelt az osztály, a személyzet is nagyon barátságos. (eddig akivel találkoztam, többször voltam fent ctg-n)
A VIP szobában veled lehet a férjed is, a baba pedig kérésre bármelyik szobában veled lehet.
A VIP szoba fizetős, 10000 Ft naponta, ha jól emlékszem. Ez viszont olyan, mintha hotelben lennél, többféle menüből választhatsz, külön hűtő, tv, wifi, stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!