MÁV kórházban szülés előtt kötelező a beöntés?
Figyelt kérdés
2010. szept. 1. 15:15
1/6 anonim válasza:
nem kötelező, de neked lesz kellemetlen, ha beszarsz miközben jön ki a gyerek. ez kivédhetetlen, a szüléssel jár
2/6 anonim válasza:
na igen, neked kényelmesebb, hidd el. aztán a beöntés után is még jön ez-az amaz a nagy erőlködéstől.
3/6 A kérdező kommentje:
Elhiszem nektek, még nincs ebben tapasztalatom. Csak sok ellenpéldát is hallottam, hogy nekem se volt és mégsem történt baleset.. Így érdekelt, hogy még kötelező-e, azt még nem tudom kérni fogom-e vagy sem :)
2010. szept. 1. 15:31
4/6 anonim válasza:
Én azt olvastam, felesleges, mert "az" olyankor természetes.
5/6 anonim válasza:
Sziasztok!
Én este-éjszaka vajúdtam, nem kaptam beöntést és nem is volt semmi mellékes, a szervezet minden energiát hasznosít ilyenkor gondolom és ha valaki jól szabályozza kicsi az esélye, de persze egyénenként változhat!
6/6 anonim válasza:
Akkor én is bezsámolok:
- Szülés előtti napon szinte végig hasmenésem volt (állítólag szülés előjele is szokott lenni)
- Kaptam és kértem is volna beöntést, mert ez volt az egyik félelmem, hogy odacsinálok mindenki (párom) előtt
- ennek ellenére az erőlködéskor jött nagyon pici, pár csepp valami, onnan :) (ugye akkor már vizes volt, meg nem is volt minek jönnie) - mondjuk az adott pillanatban nem zavart
De azért jó, hogy kaptam. Neked meg úgy tűnik szerencséd volt. Mondjuk amikor az ember ott van, ez érdekli a legkevésbé.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!