Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Félek a szüléstől, valóban...

Félek a szüléstől, valóban nagyon szörnyű?

Figyelt kérdés
2009. aug. 31. 15:35
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

Az első pillanattól vártam a szülést, és ha rágondolok, csak a csoda szó jut eszembe, és alig várom hogy újra átéljem!

Én nem is emlékszem arra, hogy "fájt" volna. Feszített, igen, fura volt, még nem éreztem ilyet, de abszolut túlélhető volt!

2009. aug. 31. 21:57
 12/13 anonim ***** válasza:
57%

Előttem írónak! Jó ilyet is olvasni, hogy csak feszített, bár sokan így járnánk.

Nekem iszonyat fájdalom volt, de valóban kibírható, mivel már 3 éves a szépséges lányom és még kb. 5 hetem van a következő kislány megszületéséig.

Néha félek, néha nem, de mindenképpen túl akarok lenni rajta és várom is már, kíváncsiság hajt, hogy milyen lesz majd megfogni újra egy ilyen kis magzatmázas drágaságot és várom már az élményt, hogy megöleljen, szeretgessem Őt is.

Jó lesz, meglátod. A szülés előtt lévő egy hónap nekem szörnyűbb mint a szülés.:-) Csak mert már sehogy sem jó...

2009. aug. 31. 23:33
 13/13 anonim ***** válasza:

Nekem az volt! :(

7 hónapja,hogy szültem de a mai napig nem tettem túl magamat rajta,nem volt fogadott dokim!Elfolyt a vízem,majd egyből 2 perces fájásaim voltak,olyat éreztem mint még soha,pedig a fogamat is vésték már,de inkább véssék 20 fogamat egyszere mint a vajudás,a páromat sem engedték be hozzám egyedül voltam,szenvedettem és szégyenemre kiabáltam sírtam,pedig igazi falusi lány vagyok,soha nem volt gond a fájdalommal,mint azt már irtam a fogvésést is kibirtam!Hogy öszinte legyek én abban a pillanatban nemtudtam a babára gondolni,csak arra hogy mindjárt bele halok a fájdalomba! Végül császár lett,legnaqgyobb örömömre,igen örültem neki,pedig én ugy indultam el otthonról hogy mit nekem fájdalom természetesen megszülöm,de sajnos olyan görcseim voltak hogy pihenni sem volt idöm közötte :(

De a bébimet mindennél jobban imádom,de nem birom elfelejteni azt a napot amikor ő a világra jött,és irigyelem azokat a nőket akiknek szép szülésük volt,nekem meg egy horror :(

kivánom hogy te ne igy járj!

Sok sikert,és nem megilyedni attól amit írtam,ez a ritkábbik eset ahogy én jártam :)

Szép szülést!

2009. szept. 1. 09:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!