Az aranyer elkerulheto valahogy?
Figyelt kérdés
Sajnos mar most is vannak gondok de hallottam hogy szules utan deplane vannak... Nincs valami lehetoseg ennek az elkerlesere? :(2013. jan. 10. 10:18
1/3 anonim válasza:
Az első szülés után kijött, sokáig nem is múlt el. A második előtt is kijött, de szülés előtt egy-két hónappal elmúlt, nem is jött ki, csak szülés után pár héttel, (egy nagyon durva székrekedés eredményeképp:() de akkor szerencsére gyorsan elmúlt.
Szerintem ezt előre nem lehet kiszámítani.
2/3 anonim válasza:
Nekem már a terhesség alatt is kijött. :S Nem tudom, hogy lehetne elkerülni. Nekem a rectanal aid vált be a viszketés meg a fájdalom enyhítésére, ajánlom neked is.
3/3 anonim válasza:
nem szabad erőltetni azt a testtájékot, amit leginkább úgy tudsz elérni hogy sok rostot eszel, így laza lesz a székleted és könnyen kijön. Én psylliumot fogyasztottam rendszeresen, nem volt székrekedésem csak a terhesség utolsó 1-2 hetében, és nem lettem aranyeres.
bioboltokban lehet venni, ez csak rost, lehet joghurtba keverve fogyasztani, én kenyérbe sütöttem mert azt is magamnak csináltam végig.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!