Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Mikor szülés után kötelező...

Mikor szülés után kötelező pisilni, akkor azt ellenőrzik valahogy az ápolók, nővérek? Ott állnak melletted a wc-nél, hogy csurog-e? Vagy hogyan van ez?

Figyelt kérdés
tudom,hogy buta kérdés,de azért érdekelne jobban,mert én tuti nem fogok tudni úgy pisilni,ha ott lesnek közben! :S
2012. okt. 29. 11:48
1 2 3
 1/28 anonim ***** válasza:
szülés után fel kell kelni és a szülésznő kikísér wc-re, segít leülni, minden egyebet ha kell. Én elsőnél ne tudtam pisilni, pedig még a vizet is folyatták a "tiszteletemre", katétert kaptam 1 napra. 2-nál már én mondtam a szülésznőnek, h pisilnem kellene...és akkor kijött velem, "megpisiltetett".
2012. okt. 29. 11:51
 2/28 anonim ***** válasza:
Én kaptam egy ágytálat. Ott hagyta a szülésznő, aztán 2-3 perc múlva visszajött. Mondjuk én csak úgy tudtam pisilni, hogy a férjem segített feltérdelni, mert fekve nem tudtam, meg nem is mertem. :)
 3/28 anonim ***** válasza:
100%

Nekem közvetlen szülés után pisilnem kellett, alámtették a kacsát és ott hagytak.

Nem fog ott állni senki, mert ha nem tudsz pisilni és eltitkolod, az csak neked rossz.

4/28 anonim ***** válasza:
Ott állt közben velem szemben a szülésznő.
2012. okt. 29. 11:52
 5/28 anonim ***** válasza:
Ez az őszinteségen alapszik! Gondolom senki nem szeretne maga ellen hazudozni!!!
2012. okt. 29. 11:53
 6/28 A kérdező kommentje:
nem szeretnék titkolózni vagy ilyesmi,csak tudom magamról,hogy idegen előtt-ha pl néznek-akkor biztos,hogy nem fogok tudni!
2012. okt. 29. 11:54
 7/28 anonim ***** válasza:

Nekem ez, hogy kötelező, valahogy kimaradt :)

Ellenőrizni biztos, hogy nem ellenőrzik!

Én este szültem, és annyit mondtak, hogy amikor először ki kell mennem, mindenképpen csengessek az ápolóknak, és bekísérnek, nehogy zűr legyen, megszédülök, vagy valami. De addig amíg benn voltam (a szobához tartozott a mosdó) beszélgetett a másik kismamával, szóval nem hallgatózott :)

Egyébként azt is elmondják, hogy minél többször ki kell menni, hogy ürüljön a vér, meg egyebek a méhből, de nem ellenőrizgetnek. De mivel a tejtermeléshez kell a folyadék, és ezért mindenki próbál rákapcsolni az ivásra, így ez garantált is :)

Úgyhogy ezen a helyedben nem aggódnék, nekem ilyesmi eszembe sem jutott..

8/28 anonim ***** válasza:
26%
Szia! Mikor szülés után elsőnek tusolsz akkor megy veled 1-2 nővér és nekem ott kellett a zuhanyzóba pisilnem előttük.. De engem akkor már nem érdekelt,mert szülésnél annyian voltak bent hogy már mindegy volt ki mit néz rajtam,na meg örültem hogy végre majd 20 óra szenvedés után végre letusolhatok.. Hidd el mikor már ott leszel nem fog érdekelni. Amúgy nekem a nővérek nézték a varrásomat a szobába is reggelente.. mindenki előtt aki a szobába volt.. Szted?? Na az zavart! :S
 9/28 anonim ***** válasza:
Úgy látszik ez minden kórházban máshogy van. Engem még császár után sem kísértek ki sem a WC-re, sem zuhanyozni. Csak megkérdezte az orvos, hogy rendben van-e a vizelet és volt-e székletem.
 10/28 anonim ***** válasza:

7. vagyok ismét

Akkor ezek szerint ezt kórháza válogatja...

2012. okt. 29. 11:56
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!