Mikor szülés után kötelező pisilni, akkor azt ellenőrzik valahogy az ápolók, nővérek? Ott állnak melletted a wc-nél, hogy csurog-e? Vagy hogyan van ez?
Nekem közvetlen szülés után pisilnem kellett, alámtették a kacsát és ott hagytak.
Nem fog ott állni senki, mert ha nem tudsz pisilni és eltitkolod, az csak neked rossz.
Nekem ez, hogy kötelező, valahogy kimaradt :)
Ellenőrizni biztos, hogy nem ellenőrzik!
Én este szültem, és annyit mondtak, hogy amikor először ki kell mennem, mindenképpen csengessek az ápolóknak, és bekísérnek, nehogy zűr legyen, megszédülök, vagy valami. De addig amíg benn voltam (a szobához tartozott a mosdó) beszélgetett a másik kismamával, szóval nem hallgatózott :)
Egyébként azt is elmondják, hogy minél többször ki kell menni, hogy ürüljön a vér, meg egyebek a méhből, de nem ellenőrizgetnek. De mivel a tejtermeléshez kell a folyadék, és ezért mindenki próbál rákapcsolni az ivásra, így ez garantált is :)
Úgyhogy ezen a helyedben nem aggódnék, nekem ilyesmi eszembe sem jutott..
7. vagyok ismét
Akkor ezek szerint ezt kórháza válogatja...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!