Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Mikor szülés után kötelező...

Mikor szülés után kötelező pisilni, akkor azt ellenőrzik valahogy az ápolók, nővérek? Ott állnak melletted a wc-nél, hogy csurog-e? Vagy hogyan van ez?

Figyelt kérdés
tudom,hogy buta kérdés,de azért érdekelne jobban,mert én tuti nem fogok tudni úgy pisilni,ha ott lesnek közben! :S
2012. okt. 29. 11:48
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:
2 órás megfigyelés alatt többször kérdezte kell e pisilni. Aztán mondtam próbáljuk meg. Sajnos nem jött a pisi. Azt mondta ő megvár, segített nekivetkőzni, ugyanis én zokniban szültem!! Szóval az rajtam volt. Mondta zuhanyozzak és közben ha jön pisiljek nyugodtan. Sajnos nem jött. Utána még kaptam egy esélyt, tudtuk nélkül a férjemmel kimentünk a mosdóba és láss csodát sikerült. Biztos a nézőközönség miatt nem jött. :)
2012. okt. 29. 15:11
 22/28 anonim ***** válasza:

Az elso szulesemnel nem pisiltem. Nem hoztak az agytalat, nem katetereztek. Nem volt semmi gond.

A masodiknal szules utan kozvetlenul hoztak az agytalat. Mondtam, hogy ki szeretnek menni a wc-re, a szuleszno nem engedte, az agytalba meg nem tudtam. Kiment kozben es folyatta a csapot. Annyiban is maradt a dolog. A megfigyeles utan mar a szobamban elontott a ver. Epp pisilni akartam kimenni. Utana minden volt. Kuret, kateter (de csak a lecsapolas erejeig).

Mindenhol mas a szokas, de sajat ercekedben pisilj. Ha zavar a szuleszno kuld ki, ha ugy erzed ki tudsz menni a wc-re menj ki, kerj segitseget, de lehet addigra mar a agytal sem fog zavarni. Ha tudom, hogy igy jarok, akkor kimegyek a mosdoba.

2012. okt. 29. 15:13
 23/28 anonim ***** válasza:

Szia

Ahogy olvasom ez kórházfüggő.

Én 3 gyereket szültem Siófokon,mind a 3x a 2 órás szülőszobai megfigyelés után pisilnem kellett.Megkérdezték tudok-e,2x nem ment,a harmadik szülésnél pedig kaptam az ágytálat és fekve még a szülőágyon sikerült.

Amikor nem tudtam,akkor jött a katéter.

Itt mindenkinek így csinálják,ha nem megy megkatétereznek.

2012. okt. 29. 16:01
 24/28 anonim ***** válasza:
Én katétert kaptam, így látta a szülésznő, hogy volt-e pisi.
2012. okt. 29. 17:29
 25/28 anonim ***** válasza:
Ezek szerint tényleg mindehol máshogy van.Nekem császárom volt.Katétert kaptam és amikor kivették mondták hogy minél hamarabb menjek pisilni,majd utána már a kakit várták :S Az első zuhanyzásnál sem kíséer senki,egyedül kellett....
2012. okt. 29. 20:44
 26/28 anonim ***** válasza:

Nekem nagyon fura volt az első szüléskor, hogy alig bújt ki a babám, mondták, hogy keljek fel, elkísérnek a WC-be, pisiljek. Egyrészt azt sem tudtam, mim hol van alul, egy nagy egybefüggő fájdalmas labdának éreztem a lábamközét.

De azért megpróbáltam. Azzal kezdtem, hogy áááá, nem kell nekem segítség, jól vagyok! Leszálltam az ágyról, és a következő kép, hogy kanalaznak fel a szülésznők a padlóról. Aztán kibotorkáltunk hármasban a WC-be, és kezdetét vette néhány kínkeserves óra. Egyszerűen semmi de semmi nem jött. Aztán kaptam egy katétert, amiről nagyon rossz emlékeim vannak. Utána még mindig arra vártunk, hogy tudjak spontán pisilni. 13 órakor született meg a babám, és végül éjszaka 11-kor elvitték mellőlem aludni, engem meg fent hagytak, vártuk még mindig a pisit. Közben megittam egy kancsónnyi teát....végül életem egyik legboldogabb pillanata volt, amikor ha kb 3 cseppnyi is, de sikerült!!!!!!

A második szülésnél nem kellett ennyit várni, úgy rémlik, akkor a zuhanyzóba pisiltem.

2012. okt. 29. 23:23
 27/28 anonim ***** válasza:
ja, és volt, hogy ott álltak, néha meg kimentek, néha visszajöttek megnézni, szenvedek-e még.....
2012. okt. 29. 23:26
 28/28 anonim ***** válasza:

22-es vagyok. Elvileg nálunk is kötelező a szülés után pisilni, erre hozzák az ágytálat. Ha nem megy, akkor jön a katéter.

Nálam nem tudom, hogy miért maradt el.

2012. okt. 30. 10:09
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!