Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Mikor szülés után kötelező...

Mikor szülés után kötelező pisilni, akkor azt ellenőrzik valahogy az ápolók, nővérek? Ott állnak melletted a wc-nél, hogy csurog-e? Vagy hogyan van ez?

Figyelt kérdés
tudom,hogy buta kérdés,de azért érdekelne jobban,mert én tuti nem fogok tudni úgy pisilni,ha ott lesnek közben! :S
2012. okt. 29. 11:48
1 2 3
 11/28 anonim ***** válasza:
Nekem is ott kellett pisilni előtte, persze várta is, nehogy összeessek.
2012. okt. 29. 11:56
 12/28 anonim ***** válasza:
21%

Korháza válogatja

Én mondtam hogy párom segit lefürdeni meg amit kell,engem hagyjanak,babát is 24 órára kértem,mi fürdetük már korházban is

Csak sajnos ezért nem keveset kell fizetni,egyébként sokágyas korterembe zsufolnak,ezren nézik minden mozdulatod,nem adják oda a babát egész napra és napi 2 óra látogatás...

2012. okt. 29. 12:04
 13/28 anonim ***** válasza:
61%

Szia! Szülés után még 2 órát a szülőszobán maradsz megfigyelésen. Amikor érzed, hogy kell kimész. Nálunk Sz.helyen nem nézték meg egyik szülésemnél se, csak megkérdezték. Én is úgy gondolom,hogy miért hazudnék magam elle. Ez éppen olyan,hogy kaklni is el kell menni mielőtt hazamész. Én nem tudtam volna az áploló szemébe hazudni, hogy tudtam, amikor nem is.Inkább kértem glicerines kúpot, mivel a gyógynövényes hashajtó nem használt.

Könnyű szülést!:-)

2012. okt. 29. 12:07
 14/28 anonim ***** válasza:

Nekem olyan tündéri szülésznőm volt, pl. 2 szülésnél, h egy percig nem éreztem cikinek, h kikísér meg "felügyeli" a pisilésem.

Elsővel, a meg amikor nem tudtam pisilni, a csecsemős nővér semmi faxnival ki-betette a katétert, nem kellett szégyenkeznem senki előtt, és azt is mondta, h ha pisilést érzek, szóljak, kikísér.

2012. okt. 29. 12:08
 15/28 anonim ***** válasza:

én állami kórházban szültem, elkísértek tusolni, meg pisilni, aztán otthagytak, senki nem ellenőrzött - nyilván mindenki van olyan értelmes, hogy tudja nem kiváncsiságból érdekli őket:D

Amúgy ebben a kórházban én is megkaptam a babát 24 órára, és minden este én fürdettem:D De nem kellett pluszban perkálni érte. Igaz, a szobában volt még egy anyuka, de én ennek örültem, mert utálok egyedül lenni:D

2012. okt. 29. 12:10
 16/28 anonim ***** válasza:
ja , és még egy lehet többségében olyanok vagyunk, h bevalljuk ha nem megy pl. a kaki, de mellettem konkrétan volt egy anyuka, aki simán rávágta, h minden oké; utána meg nekünk "nagyképűsködött", h nehogymár ne engedjék azért haza, mert ő nem nagywc-zik.....
2012. okt. 29. 12:10
 17/28 anonim ***** válasza:
Én fel sem tudtam volna kelni szülés után,azt mondták több vér jött ki belőlem,mint kellett volna. Alám tettek egy ágytálat és produkálni kellett volna,de fekve nem tudtam. A párom segített felülni,de úgy sem tudtam. Vagy 5 percig próbáltam,csak nem sikerült. Akkor felhelyeztek egy katétert,de csak simán felnyomták,majd elkezdett csurogni,megvárták,míg kiürül a hólyagom,aztán levették. Egyáltalán nem volt kellemetlen,semmi. Inkább megkönnyebbültem. Aztán a szobában már nagyon kellett pár óra múlva,de annyira szédültem,ahogy felültem az ágyon,hogy nem tudtam kimenni. A nővér mondta,hogy szóljak,ha kell és kísér a wc-re,de én nem szóltam. Próbálgattam felülni,felállni,aztán mikor már nem szédültem az üléstől,akkor el"szaladtam" wc-re. Nagy felelőtlenség volt,mert a wc-n ülve elkezdett tompulni a fejem,sípolni a fülem,de sikerült pisilnem! Aztán jött a nővér,hívtuk,mert alig kaptam levegőt. Kérdezte,hogy felálltam-e. Valamiért azt mondtam,hogy nem. Nem mertem bevallani,hogy kimentem wc-re. Aztán miután vért vettek,hogy ellenőrizzenek,jött megint a nővér,hogy mivel nem pisiltem,ezért hoz egy katéter,amit holnapig fent hagynak. Na,ekkor bevallottam mindent :D
2012. okt. 29. 12:16
 18/28 anonim ***** válasza:
Na ez nekem új. Kötelező pisilni? Nekem nem szólt senki, csak bevágták a katétert aztán ott hagytak.
2012. okt. 29. 12:36
 19/28 anonim ***** válasza:
Hát jobban jársz ha pisilsz ez nem viccből van ám kitalálva. Inkább forszírozzák és kérdezgessenek, mint hogy ne foglalkozzanak veled!! Ezt csak azért mondom mert nekem az első szülésem után előtt közben (vajúdás alatt úgy értem) a kutya nem mondta hogy menjek el pisilni, és szülés után se kérdezték, pisiltem e. És csak véreztem és véreztem már majdnem toltak a műtőbe, 2 egység vért kaptam, a tejem se indult be és totál ki voltam készülve! Ezt a vérzést úgy hívják atónia és mindez azért volt mert tele hólyag akadályozza a méh összehúzódását. Úgyhogy ezt a pisilés témát ne úgy vegyétek mint valami kötelező hülyeséget amihez ragaszkodnak aztán majd mondok valamit és kész, mert nagyobb baj is lehet belőle.
2012. okt. 29. 12:36
 20/28 anonim ***** válasza:
19 es vagyok kimaradt egy mondatrész...tehát már majdnem toltak a műtőbe amikor rájöttek hogy nem pisiltem és felhelyeztek egy katétert.. aztán helyrejöttem.
2012. okt. 29. 12:39
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!