Mikor szülés után kötelező pisilni, akkor azt ellenőrzik valahogy az ápolók, nővérek? Ott állnak melletted a wc-nél, hogy csurog-e? Vagy hogyan van ez?
Korháza válogatja
Én mondtam hogy párom segit lefürdeni meg amit kell,engem hagyjanak,babát is 24 órára kértem,mi fürdetük már korházban is
Csak sajnos ezért nem keveset kell fizetni,egyébként sokágyas korterembe zsufolnak,ezren nézik minden mozdulatod,nem adják oda a babát egész napra és napi 2 óra látogatás...
Szia! Szülés után még 2 órát a szülőszobán maradsz megfigyelésen. Amikor érzed, hogy kell kimész. Nálunk Sz.helyen nem nézték meg egyik szülésemnél se, csak megkérdezték. Én is úgy gondolom,hogy miért hazudnék magam elle. Ez éppen olyan,hogy kaklni is el kell menni mielőtt hazamész. Én nem tudtam volna az áploló szemébe hazudni, hogy tudtam, amikor nem is.Inkább kértem glicerines kúpot, mivel a gyógynövényes hashajtó nem használt.
Könnyű szülést!:-)
Nekem olyan tündéri szülésznőm volt, pl. 2 szülésnél, h egy percig nem éreztem cikinek, h kikísér meg "felügyeli" a pisilésem.
Elsővel, a meg amikor nem tudtam pisilni, a csecsemős nővér semmi faxnival ki-betette a katétert, nem kellett szégyenkeznem senki előtt, és azt is mondta, h ha pisilést érzek, szóljak, kikísér.
én állami kórházban szültem, elkísértek tusolni, meg pisilni, aztán otthagytak, senki nem ellenőrzött - nyilván mindenki van olyan értelmes, hogy tudja nem kiváncsiságból érdekli őket:D
Amúgy ebben a kórházban én is megkaptam a babát 24 órára, és minden este én fürdettem:D De nem kellett pluszban perkálni érte. Igaz, a szobában volt még egy anyuka, de én ennek örültem, mert utálok egyedül lenni:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!