Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Tudjak valahogy figyelni/ellen...

Tudjak valahogy figyelni/ellenorizni, hogy nem valik-e szet a heg csaszarmetszes utan?

Figyelt kérdés
Masodik terhessegem, elso csaszar volt, kicsit aggodok a hegszetvalas miatt.
2012. ápr. 24. 21:48
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
a heg csak vajúdás alatt van veszélyben,ezért jó ha időben mész korházba.erős jóslóknál se árt megnézetni. minél több idő telt el a 2 szülés között annál kisebb a veszély. alapból sem túl nagy,de jobb figyelni. dokid fogja is majd. ha programozott császárod lesz esetleg akkor pedig 1-2 héttel előb lesz a műtét h ne legyen gond. ha viszont nem akkor a vége felé számithatsz rá h sokkal többször lesz ctg-d,uh-d mint egyébként kéne.
2012. ápr. 24. 23:00
 2/6 A kérdező kommentje:
Koszonom a valaszt. 1.5ev lesz a ket szules kozott, es ezuttal megprobaljuk a termeszetes szulest. Azt hittem, ahogy no a meh mar akkor is lehet hegszetvalas, de akkor ezek szerint csak a vajudas alatt, akkor meg gondolom figyelik majd.
2012. ápr. 24. 23:45
 3/6 A kérdező kommentje:
Uh-on latjak majd ha esetleg gond lenne, vagy, hogy nezik ezt?
2012. ápr. 24. 23:46
 4/6 anonim ***** válasza:
Ha szúrkálna ,feszülne,fájna a heged akkor szólj a dokinak, legalábbis nekem ezt mondták, a végefelé fájdogált de nem volt gond, uh-on nem nézték egyszer sem csak szülés napján , a hegem miatt lehetett volna sima szülésem,más okból lett császár, 3mm volt akkor a hegvastagságom!
2012. ápr. 26. 12:40
 5/6 anonim ***** válasza:
Nekem többször megnézte a doki uh-gal a terhesség alatt. A vége felé minden alkalommal. Amúgy én végül nem vállaltam be a spontán szülést másodjára, progi császár lett. A doki mondta, hogy mikor felnyitotta a hasam, látta a babát a hegen keresztül, annyira el volt vékonyodva... Szóval nekem nem is jött volna össze a normál szülés. (2 év és 6 hét van a két gyerek között)
2012. ápr. 26. 14:48
 6/6 anonim ***** válasza:
Én 3 császáron vagyok túl,a második és a harmadik is programozott volt,nekem nem engedték hogy vajúdjak,veszélyesnek tartották,így hát megműtöttek hamarabb.Figyelték,méregették a hegvastagságokat,végül is nem voltak nagyon elvékonyodva,de akkor sem kockáztattak.Nekem nem szúrt,nem fájt egyik terhesség alatt sem.Pedig sok volt a magzatvizem mind a 3-nál,és elég nagy babák voltak,szóval meg volt terhelve rendesen minden odabent,de nem volt gond. Biztos nálad se lesz! ;) Minden jót kívánok.
2012. ápr. 26. 17:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!