Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Mennyire gyakori a családodban...

Mennyire gyakori a családodban a császármetszés?

Figyelt kérdés
Csak kíváncsiság! Én császárral szültem,de sem a közeli,sem a távoli rokonságban(akiket ismerek) nincs senki aki császárral szült volna. Még a baráti körben sem.

2012. ápr. 13. 23:56
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
100%
Én császárral születtem farfekvés miatt. Nekem mindkettő császár lett. Az unokatesóm is császárral szült, másról nem tudok.
2012. ápr. 14. 01:10
 2/14 anonim ***** válasza:

Anyukám császárral szült engem, apukám és anyukám oldaláról is az unokatesóim szintén császárral szültek, de az unokaöcsém felesége nem.

Én sem császárral szültem, és remélem most sem úgy fogok:)

2012. ápr. 14. 07:18
 3/14 anonim ***** válasza:

Az én rokonságomban a vér szerinti rokonok között össz-vissz egyetlen császárról tudok. Nekem is mindkét babám hüvelyi úton született.

A férjem rokonságában az egyik unokatesó a második fiát progi császárral szülte, de más senki.

Baráti-ismerős körben van néhány császáros baba, de csak kb 3-4. Játszótéri ismeretségeknél már többször hallottam a saját császárukról sztorizni az anyukákat.

2012. ápr. 14. 07:26
 4/14 anonim ***** válasza:

Családunkban az egyik unokatesómnak lett meg a kisebbik gyerkőc császárral, meg az én kisfiam. Másról nem tudok, ismerősi körben azért van egy pár.

Nekem egyébként azért, mert 30 órás vajúdás után sem tágultam ki, csak bő két ujjnyira, és hiába adtak oxitocynt, meg mindenfélét, csak fájásgyenge lettem a végére.

2012. ápr. 14. 07:31
 5/14 anonim ***** válasza:

Anyukám a tesómat 8, engem 3 óra alatt hozott világra természetes úton.

Nagynéném 4x szült így tesóm kislánya 8 óra vajúdás után spontán született.

Ilyen előzményekkel gondoltam mit nekem császármetszés....

Tévedtem... Mindkét gyerekemet császárral szültem.

2012. ápr. 14. 08:36
 6/14 anonim ***** válasza:
Nálunk a családban senki nem szült császárral, nekünk viszont mindkét gyerkőc így született.
2012. ápr. 14. 10:08
 7/14 anonim ***** válasza:
az édesanyám 3 gyereket szült sima uton, a növérem 2-t sima uton, én egyet császárral, de meg tudtam volna szülni, csak életveszélybe került a babám és ezért lett, de mivel már 35 vagyok, ha lenne még egy az is császáros lenne.
2012. ápr. 14. 14:32
 8/14 anonim ***** válasza:
Én is és a tesóm is császárral születtünk,és miután majd 2 héttel túlhordtam a fiam rákérdeztek az orvosok a családban előfordult e cs.metszés,majd másnap megindítottak és végül császárral szültem!
2012. ápr. 14. 15:33
 9/14 anonim ***** válasza:

Császárral szültem relatív téraránytalanság és beilleszkedési rendellenesség miatt.A családomban csak a bátyámról tudok aki császárral született, rá volt tekeredve a köldökzsinór és a zsinór előre is volt esve.

Szóval nincs összefüggés.Szerintem.

2012. ápr. 14. 19:57
 10/14 anonim ***** válasza:
1. vagyok, szerintem sincs összefüggés. Én más okból szültem császárral, mint anyukám. Az elsőnél elhúzódó szülés, relatív téraránytalanság, semmi tágulás, a másodiknál sürgősségi császár, mert nem volt szívhang. Egyik se volt faros.
2012. ápr. 15. 00:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!