Mennyire gyakori a családodban a császármetszés?
Anyukám császárral szült engem, apukám és anyukám oldaláról is az unokatesóim szintén császárral szültek, de az unokaöcsém felesége nem.
Én sem császárral szültem, és remélem most sem úgy fogok:)
Az én rokonságomban a vér szerinti rokonok között össz-vissz egyetlen császárról tudok. Nekem is mindkét babám hüvelyi úton született.
A férjem rokonságában az egyik unokatesó a második fiát progi császárral szülte, de más senki.
Baráti-ismerős körben van néhány császáros baba, de csak kb 3-4. Játszótéri ismeretségeknél már többször hallottam a saját császárukról sztorizni az anyukákat.
Családunkban az egyik unokatesómnak lett meg a kisebbik gyerkőc császárral, meg az én kisfiam. Másról nem tudok, ismerősi körben azért van egy pár.
Nekem egyébként azért, mert 30 órás vajúdás után sem tágultam ki, csak bő két ujjnyira, és hiába adtak oxitocynt, meg mindenfélét, csak fájásgyenge lettem a végére.
Anyukám a tesómat 8, engem 3 óra alatt hozott világra természetes úton.
Nagynéném 4x szült így tesóm kislánya 8 óra vajúdás után spontán született.
Ilyen előzményekkel gondoltam mit nekem császármetszés....
Tévedtem... Mindkét gyerekemet császárral szültem.
Császárral szültem relatív téraránytalanság és beilleszkedési rendellenesség miatt.A családomban csak a bátyámról tudok aki császárral született, rá volt tekeredve a köldökzsinór és a zsinór előre is volt esve.
Szóval nincs összefüggés.Szerintem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!