Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » 2 hete szultem császárral, a...

2 hete szultem császárral, a seb felett egy kis bor lelóg, ez már igy marad? Esetleg másnak is volt, és sikerult valahogy eltuntetnie?

Figyelt kérdés
Valamint az normális, hogy fáj a gyomrom alatt, gondolom a belek, olyan mintha be lennének szorulva a szelek, de pukizni és nagyvécézbi is tudok...
2012. okt. 15. 09:43
 1/3 anonim ***** válasza:

szia, az első kérdésedre itt van néhány válasz:

http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__babak_..

a másodikra nem tudom, nem emlékszem ilyesmire, de nekem az egész gyógyulási időszak kiesett az emlékeimből, szerintem rendeződnek a szerveid.

2012. okt. 15. 10:01
 2/3 A kérdező kommentje:
Koszi a választ! Mikor szultél, neked is van ott olyan kis kituremkedés, vagy neked sikerult valahogy eltuntetni?
2012. okt. 15. 12:50
 3/3 anonim ***** válasza:
20hónapja szültem, előtte szép lapos has, utána egy kis hájcsík, diéta után is megmaradt,de egyáltalán nem vészes, szerintem csak engem zavar, bikiniben sem csúnya. Szerencsére nem híztam extrasokat, szerintem gond ott lehet ahol ez a bőr sok hájjal párosul, mert olyan idétlen helyen van hogy hasizmozni rá SZERINTEM lehetetlen. Bár 1-2 hozzászóló azt írta nekik eltűnt, az összes ismerősömnek megmaradt, soványaknak is. Én úgy fogtam fel, h ez az ára hogy egyben kint van a gyerek. Esetleg masszőr le tudná gyúrni, ha majd elmúlik az a fura érzés ott, de ez csak feltevés, lehet hogy butaság.
2012. okt. 15. 13:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!