Szülés lekamerázása, mi a véleményetek?
Párom szeretné lekamerázni a szülésünket. Hát elsőre égnek állt a hajam, hogy a legnehezebb pillanatban inkább bíztatásra és nyugtatásra lenne szükségem, mint egy kamerára az arcomba.
De párom érvei szerint utána eldönthetjük, hogyan vágjuk meg és mit tartunk meg belőle (hobbim a videóvágás, egész jó kis filmeket tudok összeállítani) és a babánk első pillanatainál nincs értékesebb videó.
De akkor is! Mi lesz, ha üvöltök/hörgök/nyöszörgök majd mint a veszett sakál? Vagy véletlenül jön egy kis szellentés, esetleg széklet? Vagy egyéb ciki dolgot fogok csinálni ami ott a pillanat hevében még elmegy, de utólag...
Oké ezeket mind ki lehet vágni, de valahol akkor is gátlásokat fog a kamera okozni és nem segíteni az ellazulásban és koncentrálásban.
Elsősorban olyanok véleményére lennék kíváncsi, akik bevállalták a videózást, hogyan élték meg, mennyire "gátolt" a kamera, milyen érzés volt visszanézni, megérte-e nekik.
Köszönöm szépen
22hkm
Ez a videó mennyire szép,ilyet vajon hol,hogy lehet csináltatni?
A kérdezőnek válaszolva..én így utólag beválalnám a videózást,szerintem ez egy örök és meg ísmételhettlen emlék,ami a világ legszebb történése!
Nekünk csak képeink vannak,de azokat is már rongyosra nézegettem!
Utolsó, nem kötekedésképpen, de megcáfolnám, amit írtál.
Én, amikor először néztem vissza a szülésemet, meg voltam döbbenve egy csomó mindentől, mert rengeteg mozzanatra EGYÁLTALÁN nem emlékeztem, mintha meg sem történt volna.
Már csak emiatt is örülök, hogy meg van az egész örökítve!
Szerintem meg jó ötlet!
Állványra teszitek a gépet és Apuka tud veled foglalkozni és el is feledkeztek róla,hogy ott van!Ha meg már mikor tolod ki a babát Apuka kezébe veszi a gépet és kamerázza az eseményeket(persze nem ott lent)
Lehet alá tenni szép zenét(úgy mint a videóan)
Szerintem jó ötlet és ha mégis utólag benned rossz érzést kelt akkor fogod és kidobod vagy soha többet nem nézed meg.
Köszönöm a kommenteket, látom jól megoszlanak a vélemények. De pont ez a jó benne, hogy így jobban tudok mérlegelni.
Eddig csak egy hozzászóló volt, aki be is vállalta a videózást. Esetleg van még valaki, aki meg tudná osztani a tapasztalatait?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!