Nem reg szult nok! Ma reggel kb 5-6 ig fajt a hasam, menstruacios fajdalommal, idokent, aztan 4 sszer 3 percenkent. Elmult, visszaaludtam, most meg furcsan feszul, es enyhen barnasat pisiltem, van esely arra, h ma szulni fogok? 39 h terhes
Figyelt kérdés
2013. jan. 2. 08:22
1/5 anonim válasza:
nem biztos, hogy ma, de hogy hamarosan fogsz, az biztos
2/5 anonim válasza:
Szerintem meg irány a kórház...doki...
3/5 anonim válasza:
Kérdező szülés jelei Ma-holnap meg lesz a babád.Könnyű és gyors szülést!
4/5 anonim válasza:
Jaj de jó! Hamarosan anya leszel... Szülni a világ legjobb dolga! Könnyű és gyors szülést Neked.
Egy 7 hetes kislány anyukája
5/5 A kérdező kommentje:
koszonom a valaszokat... Enis ugy erzem, hogy ma vagy holnap szulok, most is fajdogal de 1-1 kicsit, varom, h legyen olyan mint a reggel es akkkor irany a korhaz, vaklarmat nem szeretnek! Elso gyerek es tapasztalatlan vagyok!Megegyszer koszi:!
2013. jan. 2. 16:39
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!