Holnap leszek betöltött 40. hetes terhes. Mennem kell a dokimhoz reggel amnioszkópiára. Tudom, hogy ügyel holnap, és szerdán pedzegette, hogy ha nem indul el magától, lehet indítás lesz szombaton. Ezt lehet így? Másnál volt ilyen?
Ne felháborodást kifejező véleményeket írjatok,hanem tapasztalatokat!
Köszönöm!
Igen, normális ez így. Ha már betöltötted a 40. hetet akkor nem is okoz gondot ha beindítják a szülést. Ez valahol elővigyázatosság is, hiszen ugye eleve kérdéses, hogy valóban a 40. hétben vagy-e (beágyazódás ideje miatt több hét csúszás is lehet). Van ahol 1 hetet vagy annál többet is várnak míg beindítják.
Én egy tapasztalatot tudok. Bátyám annak idején 2 nap után, beindított szüléssel született. Olyan állapotban volt a magzatvíz, hogy ha egy napot is várnak akkor szinte biztos, hogy szellemileg sérül. Pedig csak két nappal volt túl hordva. Az nem sok. Ez mondjuk 23 éve volt, de 4 éve egyik rokonoméknál is hasonló helyzet állt fent.
Szia!
Én a 40. hetemen voltam a vizsgálaton, de zárva volt a méhszájam, így nem tudott megvizsgálni.
Rá két napra mentem, akkor picurit már nyitva volt. Ez be is indította a szülést, rá pár órára már mentünk is vissza :)
A legtöbb esetben ez a matatás beindítja, úgyhogy készülj!
És ne ijedj meg, ha kicsit majd véres lesz a bugyid/én majdnem frászt kaptam, de megnyugtattak!
Könnyű szülést!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!