Szülés lekamerázása, mi a véleményetek?
Párom szeretné lekamerázni a szülésünket. Hát elsőre égnek állt a hajam, hogy a legnehezebb pillanatban inkább bíztatásra és nyugtatásra lenne szükségem, mint egy kamerára az arcomba.
De párom érvei szerint utána eldönthetjük, hogyan vágjuk meg és mit tartunk meg belőle (hobbim a videóvágás, egész jó kis filmeket tudok összeállítani) és a babánk első pillanatainál nincs értékesebb videó.
De akkor is! Mi lesz, ha üvöltök/hörgök/nyöszörgök majd mint a veszett sakál? Vagy véletlenül jön egy kis szellentés, esetleg széklet? Vagy egyéb ciki dolgot fogok csinálni ami ott a pillanat hevében még elmegy, de utólag...
Oké ezeket mind ki lehet vágni, de valahol akkor is gátlásokat fog a kamera okozni és nem segíteni az ellazulásban és koncentrálásban.
Elsősorban olyanok véleményére lennék kíváncsi, akik bevállalták a videózást, hogyan élték meg, mennyire "gátolt" a kamera, milyen érzés volt visszanézni, megérte-e nekik.
Köszönöm szépen
22hkm
Szerintem a szülés intim dolog, nem kell kamerázni.
Ez az egyik.
A másik pedig az, hogy ott van egy nő, jelen esetben Te, aki kínlódik, küzd, szenved, a párod meg ott billegeti az orrod előtt a kamerát...
Hát...
Pont erre van szükséged, mondhatom!
Szerintem nagyon hülye ötlet!
Azt nem akarja senki lekamerázni, hogy hogyan "készült" a baba?
Én szívesen megnéztem volna a saját szüléseimet. Szerintem nagyon jó lenne megörökíteni. És biztosan fogsz hangokat is kiadni, mert ez természetes. Én jó ötletnek tartom.
Kétlányos 22hkm.
én lekameráznám, nem rossz ötlet szerintem. a kész videón meg a hangot le lehetne venni, alátenni valami lágy zenét, akkor nem lehetne hallani az egyéb hangokat, nem kell a lábad közé állni , vehetné oldalról is és akkor az intim rész nem látszik, ahogy a doki felmutatja a babát és a mellkasodra teszi az is szép lehet felvéve.
na meg ha úgy döntessz hogy nem kell akkor meg kidobod a kazettát és meg van oldva. de szerintem jó ötlet. lehet úgy videózni hogy mondom az intim rész nem látszik csak ha már kint a baba anya mellkasán ahogy fürdetik, öltöztetik stb.... Engedik a kórházban az ilyesmit csak ne legyenek rajta a személyzet tagjai csak a baba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!