Mit szóltok ruben vagy simeon utónév?
Figyelt kérdés
2013. jan. 2. 14:32
2/15 anonim válasza:
Ruben ! Az egyik legszebb fiúnév.Van is egy Ruben nevű ismerősöm,szerintem nagyon különleges,nem sok illető viseli.
3/15 anonim válasza:
Tényleg nem sokan viselik és szép bibliai nevek. Én nem adnám. Az más, ha echte zsidó családba születik a gyerek.
4/15 anonim válasza:
Kisfiam Rúben, még nem született meg, de gyönyörűnek tartom a nevét :) A Simeon is szép, az "EO" miatt nem magyaros, de attól még szép.
5/15 anonim válasza:
Nekem is olyan "túl sok" érzésem volt, de egy nagyon kedves ismerősöm kisfia Ruben és nagyon kedves normális család a kisfiú pedig csodaszép:)
Simeont nem ismerek, de Simont többet is az mondjuk jobban elfogadott és tetszik is.
7/15 anonim válasza:
Én is pont ezt akartam kérdezni, hogy a Rúben mióta magyaros? És tényleg hosszú ú-val fogják írni? Eszem megáll...
8/15 anonim válasza:
Szerintem nagyon szép a Ruben, Simeon annyira nem tetszik, de a Simon legalább annyira szép, ha nem szebb, mint a Ruben:)
9/15 anonim válasza:
Zsidó családban szerintem is oké, mindkettő jó, ha választani kéne, akkor inkább a Ruben.
Saját gyerekeimnek nem adnám (nem vagyunk zsidók).
10/15 anonim válasza:
8as vagyok, én sem adnék ilyen nevet a gyerekeimnek, nagyon szépek, de nem vagyunk mi se zsidók és magyarként nagyon rossz,nehéz viselnem a saját zsidó nevem:( mindenki lezsidózik, ráadásul a vezeték nevünket sokan tévesen leromázzák igy aztán nagyon jol esik mondhatom h zsidócigányoznak:(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!